12 C
Brăila
sâmbătă, aprilie 1, 2023
AcasăEvenimentFOTO+VIDEO Flacari in miez de noapte / A ars o casa pe...

FOTO+VIDEO Flacari in miez de noapte / A ars o casa pe bulevardul Cuza. Doua VICTIME

Detașamentul 1 de pompieri Brăila a intervenit cu șase autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară și o ambulanță SMURD pentru limitarea și lichidarea unui incendiucare se manifesta la unimobil nelocuit de pe b-dulAlexandru Ioan Cuza din municipiul Brăila.

Incendiul a fost observat târziu, iar in interiorul locuinței era depozitată o cantitate mare de materiale combustibile. Până la sosirea forțelor de intervenție incendiul s-a extins la acoperișul din scândură și stuf învelit cu tablă. 

Conform informatiilor furnizate de Biroul de Presa ai ISU Braila, cauza probabilă care a dus la producerea incendiului a fost o lumânare aprinsă lăsată nesupravegheată. Au ars circa 700 mp de acoperiș din scândură și stuf învelit cu tablă, 2 tone materiale textile, circa 200 kg gunoi menajer, 100 ml material lemnos și bunurile din patru camere. S-au degradat plafoanele din rigips, tencuiala de pe pereți, pardoseala tip parchet din lemn, șase uși din lemn din trei camere, o baie, o bucătărie și un hol. S-au înregistrat două victime, de sex masculin, cu vârste cuprinse între 55 și 59 de ani. Acestea prezentau arsuri de gradul I pe membrele superioare, au primit îngrijiri medicale la fața locului, una dintre acestea fiind transportată la spital. Cele două persoane locuiau în imobilul respectiv fără documente. Imobilul are doi proprietari care nu s-au prezentat la locul intervenției.

Incendiul a fost lichidat la ora 05.00. După lichidarea incendiului la fața locului a rămas un echipaj ISU pentru supraveghere.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente