18.7 C
Brăila
luni, mai 29, 2023
AcasăEvenimentVrei sa devii ofiter SRI sau poate preferi o cariera militara? Acum...

Vrei sa devii ofiter SRI sau poate preferi o cariera militara? Acum este momentul

Începând de ieri, 5 aprilie și până pe 20 mai  2022, persoanele interesate, care îndeplinesc condițiile de recrutare, se pot înscrie pentru participarea la concursul de admitere în instituțiile de învățământ ale Ministerului Apărării Naționale și a Serviciului Român de Informații pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne.

Persoanele interesate de o carieră de ofițer în Ministerul Afacerilor Interne pot opta pentru cele 130 de locuri scoase la concurs în cadrul Academiei Naționale de Informații „Mihai Viteazul” din București, precum și în cadrul a șapte instituții de învățământ superior ale Ministerului Apărării Naționale: Universitatea Națională de Apărare „Carol I” București, Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu, Academia Tehnică Militară „Ferdinand I” București, Institutul Medico-Militar – Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București, Academia Forțelor Aeriene „Henri Coandă” Brașov și Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța.

Pentru o carieră de maistru militar sau subofițer sunt scoase la concurs 65 posturi la Școala Militară de Maiștri militari și Subofițeri a Forțelor Tereste Basarab I” Pitești, Școala Militară de Maiștri militari și Subofițeri pentru Comunicații, Tehnologia Informației și Apărare Cibernetică Sibiu, Școala Militară de Maiștri militari  și Subofițeri a Forțelor Aeriene ”Traian Vuia” Boboc, Școala Militară de Maiștri militari a Forțelor Navale ”Amiral Ion Murgescu” Constanța, Școala Militară de Maiștri militari și Subofițeri de Logistică ”Gheorghe Lazăr” Chitila.

Repartizarea candidaților pe locurile alocate beneficiarilor din MAI se realizează ulterior admiterii și se ocupă de candidații admiși în ordinea mediilor de admitere și a opțiunilor.

Cererea-tip de înscriere se descarcă de pe site-ul oficial al MAI (Secțiunea Carieră), se completează de către candidat în mod lizibil, se semnează și se deun personal de către candidat la Sericiul resurse Umane din cadrul ISU Brăila, până pe 20 mai 2022, în zilele lucrătoare în intervalul 08.30 – 15.30.

Pentru detalii suplimentare candidații de pot adresa Serviciului Resurse Umane din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Dunărea” al judeţului Brăila, cu sediul în mun. Brăila, b-dul Dorobanţilor, nr. 468, tel: 0239/611212, interior 27118 sau 27006 sau accesând site-ul oficial –  www.isubraila.eu.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente