Acasă Administratie “Traim printre gunoaie, iar mirosul este ingrozitor” / Locul din Braila in...

“Traim printre gunoaie, iar mirosul este ingrozitor” / Locul din Braila in care domneste mizeria

Primavara a venit, gunoiul a inflorit! Despre miros insa, cuvintele sunt de prisos. Un tablou deplorabil, departe de “buricul targului”, cel cu iarba taiata la dunga. Gestionarea deseurilor in municipiu pare sa fie o misiune greu de realizat.

La doi pasi de Policlinica din cartierul Hipodrom pluteste in aer o duhoare de nesuportat. Gunoaiele umplu tomberoanele vechi si ruginite, iar oamenii strazii isi fac nevoile prin imprejurimi. Zona destinata aruncarii gunoiului de la G-uri este un adevarat focar, raiul sobolanilor si al oamenilor strazii. Acestia scormonesc in gunoaie si le imprastie, generand un miros ingrozitor, iar daca ii apuca nevoile fiziologice, le fac in jurul tomberoanelor.

Locuitorii zonei ne-au sesizat problema, spunand ca sunt nevoiti sa traiasca printre gunoaie. Aici, tomberoanele de colectare selectiva nu au ajuns, asa ca gunoiul menajer este amestecat cu peturi, mobila veche, sticle si moloz.

Traim printre gunoaie, iar mirosul este ingrozitor! Aici gunoiul este amestecat si oamenii strazii, cautand peturi si sticle, il imprastie, lasand mirosul sa iasa. Asa nu se mai poate trai. Vine vara, iar mirosul ne intra in case” a scris pe adresa redactiei o braileanca satula de mizeria din saptele blocului.

Iar imaginile spun mai mult decat 1.000 de cuvinte…

Exit mobile version