18.7 C
Brăila
miercuri, octombrie 4, 2023
AcasăEvenimentPerchezitii la traficantii de droguri din Braila / Cultivau cannabis intr-o casa...

Perchezitii la traficantii de droguri din Braila / Cultivau cannabis intr-o casa inchiriata

Politistii Directiei de Combatere a Criminalitatii Organizate – Serviciul Antidrog, alaturi de procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrala, au desfasurat perchezitii domiciliare, in municipiul Bucuresti, orasul Pantelimon si in judetul Braila, la domiciliile unor persoane suspectate de trafic de droguri de risc. Au fost gasite si confiscate peste 550 de plante de canabis si cantitatea de aproximativ 18,5 kilograme fragmente vegetale
In urma perchezitiei, trei persoane au fost retinute.

Pe 7 aprilie, organele de politie de combatere a criminalitatii organizate, alaturi de procurorii D.I.I.C.O.T, au desfasurat sapte perchezitii domiciliare: trei in municipiul Bucuresti, trei in judetul Braila si una in orasul Pantelimon din judetul Ilfov, la domiciliile unor persoane suspectate de trafic de droguri de risc, precum cultivarea plantelor de cannabis, in vederea vanzarii.

Din ancheta a rezultat ca, in perioada iunie 2021-aprilie 2022, protagonistii grupari, cu varste cuprinse intre 30 si 54 de ani, ar fi recoltat canabis, in vederea comercializarii, in Bucuresti, Braila si judetele Ilfov. La domiciliile acestora au fost descoperite: o cultura de cannabis, cu plante in diferite etape de dezvoltare, o instalatie activa de crestere indoor a cannabisului, telefoane mobile si circa 18 kilograme de fragmente vegetale. Cinci persoane au fost escortate la sediul D.I.I.C.O.T. – Structura Centrala, pentru interogari.

Trei barbati, doi de 53 de ani si unul de 54, au fost arestati pe baza de ordonanta, pentru 24 de ore. In cursul zilei de vineri, 08 aprilie, acestia se vor prezenta la Tribunalul Bucuresti cu propunere de luare a unei masuri preventive.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.ro
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro

Most Popular

Comentarii recente