Acasă Eveniment Au revenit la locul faptei: Doi hoti din Braila s-au intors sa...

Au revenit la locul faptei: Doi hoti din Braila s-au intors sa fure din aceeasi casa pe care o „calcasera” cu cateva zile in urma

Doi barbati din Braila si-au riscat “pielea” intrand repetat, noaptea, in casa unui barbat cu scopul de al il jefui. In fapt, in noaptea de 16 spre 17 martie, si 19 spre 20 martie, acestia ar fi patruns in locuinta unui barbat din comuna Maxineni, de unde ar fi sustras mai multe bunuri printre care un cuptor cu microunde, doua ceasuri de mana, o cafetiera, un uscator electric si un cantar

In cursul zilei de ieri, 12 aprilie, politisti din cadrul Sectiei 1 Politie Rurala Braila, au efectuat perchezitii la domiciliile a doi tineri, in varsta de 17 si 25 de ani, ambii din comuna Maxineni, banuiti de savarsirea infractiunii de furt calificat.

In urma activitatilor desfasurate, au fost descoperite si ridicate cateva din bunurile furate.

De asemenea, in urma probatoriului administrat, au fost identificate si alte bunuri ce ar fi fost vandute de cei doi tineri, respectiv un televizor, trei bormasini, o rindea electrica, o pompa de apa si un polizor.

Prejudiciul in valoare 7.070 de lei, a fost recuperat in totalitate de politisti si predat proprietarului.

Astfel, in cursul zilei de ieri, cei doi tineri au fost retinuti pe baza de ordonanta pentru 24 de ore, iar astazi, instanta a admis propunerea Pachetului de pe langa Judecatoria Braila si a dispus arestarea preventiva pentru 30 de zile in cazul tanarului in varsta de 25 de ani, fiind incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul I.P.J. Braila.

Exit mobile version