20.9 C
Brăila
luni, iunie 5, 2023
AcasăEconomieINS: Comenzile noi din industria prelucratoare au crescut

INS: Comenzile noi din industria prelucratoare au crescut

Comenzile noi din industria prelucratoare au crescut, in termeni nominali, cu 19,7%, in primele doua luni ale anului, fata de aceeasi perioada a anului trecut, arata datele publicate joi de Institutul National de Statistica (INS).

”Comenzile noi din industria prelucratoare, in perioada 1.I-28.II.2022, comparativ cu perioada 1.I28.II.2021, au crescut pe ansamblu cu 19,7%, datorita cresterilor inregistrate in industria bunurilor intermediare (+38,2%), industria bunurilor de folosinta indelungata (+37,4%), industria bunurilor de uz curent (+18,4%) si in industria bunurilor de capital (+9,2%)”, arata datele INS.

Comenzile noi din industria prelucratoare, in luna februarie 2022, comparativ cu luna precedenta, au crescut, pe ansamblu, cu 3,9%, datorita cresterilor inregistrate in industria bunurilor intermediare (+4,6%), industria bunurilor de uz curent (+4,2%), industria bunurilor de capital (+3,5%) si in industria bunurilor de folosinta indelungata (+2,3%).

Comenzile noi din industria prelucratoare, in luna februarie 2022, comparativ cu luna corespunzatoare din anul precedent, au crescut, pe ansamblu, cu 18,6%, datorita cresterilor inregistrate in industria bunurilor de folosinta indelungata (+42,7%), industria bunurilor intermediare (+34,9%), industria bunurilor de uz curent (+21,1%) si in industria bunurilor de capital (+8,4%).

 

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente