18.3 C
Brăila
vineri, septembrie 22, 2023
AcasăPOLITICAMApN anunta suspendarea zborurilor avioanelor MiG-21 Lancer

MApN anunta suspendarea zborurilor avioanelor MiG-21 Lancer

Ministerul Apararii Nationale (MApN) a anuntat suspendarea, incepand de vineri, a activitatilor de zbor cu avioanele MiG-21 Lancer, masura fiind luata “avand in vedere incidenta considerabila a evenimentelor si accidentelor de aviatie inregistrate pe timpul exploatarii aeronavelor MiG-21 Lancer, soldate cu mai multe victime si aeronave avariate sau distruse”.

Potrivit MApN, prin ordin al sefului Statului Major al Apararii, general Daniel Petrescu, activitatile de zbor cu aeronavele MiG-21 Lancer din dotarea Fortelor Aeriene Romane au fost suspendate, incepand de vineri, 15 aprilie.

“Masura a fost luata avand in vedere incidenta considerabila a evenimentelor si accidentelor de aviatie inregistrate pe timpul exploatarii aeronavelor MiG-21 Lancer, soldate cu mai multe victime si aeronave avariate sau distruse, in scopul imbunatatirii sigurantei aeronautice si pentru prevenirea producerii evenimentelor si accidentelor de aviatie prin reducerea riscurilor asociate defectiunilor tehnice”, se arata in comunicat.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.ro
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro

Most Popular

Comentarii recente