28.3 C
Brăila
vineri, iunie 2, 2023
AcasăEvenimentIanca calareste Braila

Ianca calareste Braila

A tunat si i-a adunat, putini pe metrul patrat, ca’na a fi liberal inseamna a avea greutate. Dupa cum spuneam, a tunat si i-a adunat in locul in care politicienii fac defilari mai ceva ca fetele de la “Secretele Victoriei”, pe santierul podului de peste Dunare. Ei nu s-au impiedicat in propriile picioare ca ingerasii Victoriei, ai nostri se impiedica in declaratii ca’na, informatiile “e multe”, material putin.
Saptamana trecuta, premierul Ciuca, insotit de trupa cea vestita de liberali braileni, a sustinut o declaratie de presa prin care, in loc sa ne lumineze, mai tare ne-a bagat in ceata. S-o lasa ceata pe Dunare, dar nici in capul premierul nu este mai clar drumul. Dar sa revenim la trupa cea vestita, “escortele” liberale care si-au insotit seful undeva unde, culmea, chiar se munceste, adica pe santierul podului. Repetam, culmea, lucrarile acolo nu numai ca sunt in grafic, ba chiar sunt mai inaintate. Unii chiar nu cred ca in Romania se poate face ceva la timp, ca doar nu toti muncesc in Guvern/Parlament. Unii mai au si sefi, straini – ce este drept.
Dar sa revenim la defilarea manechinelor noastre. In spatele lui Ciuca se inalta mandru un liberal (ex-Vadim), Alexandru Bucalau, imagini in care apare nu doar „bucalat”, ci aparent si foarte imbufnat. Suparatul de serviciu care nu indrazneste sa isi corecteze seful atunci cand greseste. Pai ce mai cautati acolo Bucalau si Popa daca nici in poze nu dati bine, nici nu dregeti greselile lui Ciuca?

Alexandru Bucalau, consilier judetean in timpul liber, notar in rest, venit tocmai din Ianca, locul in care Tudose isi facea baia de multime in piata impreuna cu primarul, in plina campanie electorala, pe ei legandu-i o oarecare simpatie nu si culoare politica, pe atunci. Intre timp, trandafirii le-au luminat calea. Ianca care a dat, in ultima vreme o serie de ilustri conducatori: Secretarul liberalilor este din Ianca -cel alflat de-a stanga lui Ciuca, seful banilor de la CJ (nu vorbim de Chiriac, ci de oameni capabili) este din Ianca, seful Politie este din Ianca, afacerile fiicei lui Tudose au inflorit in Ianca. Acum, spunem si noi, daca Ionel Epureanu este capabil sa administreze banii unui judet, nu mai bine ajunge primar in Ianca? Daca poate la Braila, poate sigur in Ianca.

Putem spune clar ca IANCA CALARESTE BRAILA.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente