19.8 C
Brăila
sâmbătă, septembrie 30, 2023
AcasăEvenimentSmeritii imbuibati la bairamul lui Iisus

Smeritii imbuibati la bairamul lui Iisus

Iti dai seama cati crestini ortodosci smeriti sunt dupa numarul gratarelor care fumega, acompaniate de ragaituri de la bere vin si alte bauturi “biblice” acoperite doar de muzica data la maximum, ca poate asa ii aude Dumnezeu din cer si-i trece la reduceri pentru un bilet catre Rai.
Cu zeama de la mici scurgandu-li-se pe barbie, barbati si femei laolalta “sarbatoresc” Invierea Domnului clefetind si clevetind, evident la doi pasi de masinile care trebuie musai parcate sa le vada de la masa.
Ei sunt cre(s)tinii care devin crestini doar cand e de luat vreo zi libera in tara cu cele mai multe zile libere din Europa si care golesc rafturile magazinelor in timp ce se plang de scumpiri. Tot ei sunt crestinii pentru care “virusul nu se egzista” si pentru care “Putin e baiat bun si l-a fortat unii din conspiratia mondiala sa treaca prin foc si glont o tara intreaga” si care spun: “de ce sa le dam noi la copii alora fugiti de razboi din tara lor”.
Grohaitorii care “intoarce” parjoalele pe gratar de crapa in ei cat pentru doua infarcturi si un AVC isi pun “operele de arta” si pe retelele de socializare, devenite astazi un concurs grobian de mese intinse, ca doar de asta a Inviat Domnul Iisus, sa aiba ei un motiv sa ajunga la Urgente cu macar o indigestie.
PS Fotografia este reala si aparatine unui cunoscut doctor brailean, mai nou grataragiu in cautare de fani. A facut crestinu’ un “barbechiu” necoventional de Paste si ni l-a aratat. Bine, Doamne iarta-ma, ca n-a aranjat carnatii in cruce!

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.ro
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro

Most Popular

Comentarii recente