12 C
Brăila
sâmbătă, aprilie 1, 2023
AcasăEditorialMisu Tudose, acest Dana Budeanu al politicii brailene

Misu Tudose, acest Dana Budeanu al politicii brailene

Chiar daca a plagiat lucrarea de doctorat, jupanul politicii brailene, europarlamentarul Mihai Tudose, se pare ca nici macar nu a citit ce a copiat de la altii, pe bani, asa cum singur sustine. Dar nu manglele prin care unul ca Tudose si-a cumparat renume academic este interesant acum de discutat, ci faptul ca este improbabil de crezut ca Mihai Tudose sa ii fi pacalit pana si pe americanii de la Georgetown University, Statele Unite ale Americii, unde a absolvit un curs de specialzare cu titlul „Analiza și rezolvarea conflictelor armate”. Altfel, cum va puteti explica declaratiile lui de la o emisiune tv difuzata recent?!

In contextul in care, cel putin pe hartie, si nu numai, pentru ca din discutiile mele cu Mihai Tudose n-a reiesit vreodata ca este vreun prost sadea, dar ticalos da, ne-am fi asteptat la comentarii pertinente intr-un domeniu in care este supracalificat. Insa, ticalosenia a iesit la iveala din nou, iar parerea lui Tudose despre razboiul din Ucraina a fost impanata cu aprecieri despre moda!

Este inadmisibil pentru un politician roman pentru care Romania a cheltuit bani grei sa-l trimita la studii, inclusiv in afara tarii, sa cada in derizoriu vorbind, in cazul razboiului din Ucraina despre ”zone de butaforie” si despre faptul ca ”pe de alta parte, avem un presedinte care isi apara tara si – este o parere personala,  stiu ca nu o sa fiu in consens cu foarte multa lume – are si partea asta de actor pe care nu o poate lasa la o parte. Sunt si zone de butaforie pe care nu le inteleg si nu le aprob – tricou negru, vesta oricand. Omul vrea sa transmita un mesaj si i-a iesit pana acum”, spune Tudose, nimeni altul decat cel care a patentat expresia ”imi iau chilotii peste trening si sunt Superman”.

In contextul unei asemenea afirmatii, declaratia ca el condamna agresiunea Rusiei nu este decat rumegusul obisnuit care curge din gura celor care doar vorbesc si nu fac. Sa nu uitam ca in acelasi melanj de moda si rumegus, Tudose nu a uitat disputa pe care o are cu Ministrul Energiei, din cauza caruia, potrivit lui Tudose, nu putem fi noi independenti energetic de Rusia in urmatorii 6-7 ani, dar declaratia este devalorizata de faptul ca Tudose uita sa ne spuna de afacerile fiicei sale in energie si de faptul ca  si de aici e posibil sa i se traga supararea!

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente