Acasă Eveniment Marian Capatana – un pseudopozant care foloseste nunta fiicei sale sa parvina...

Marian Capatana – un pseudopozant care foloseste nunta fiicei sale sa parvina politic!

Poate ati crezut, atunci cand ati votat ca prostii cu miile un asa-zis opozant, ca ati facut un lucru bun. Nu ati facut nimic, doar v-ati amagit. Atat! Mai rau, ati fost pacaliti! Doctorul de animalute pe moarte nu a dat doi bani pe votul vostru, pe care l-a vandut, pe rand, atat ticalosului Mihai Tudose cati si amaratilor de la liberali. Totul, doar ca sa sa stea pe un scaun din care sa o faca pe protecorul artelor si al liberalismului autentic. Un mincinos. Un nimeni. Pacat? Da, dar doar de votul vostru auncat la cosul de gunoi pe care il reprezinta Capatana.

DUPLICITAR Dupa ce a lins la Mihai Tudose (PSD), Marian linge cu sarg la PNL

Nu vorbim aici despre faptul ca sotia unui militian numita Artemisa exporta lei romanesti imbuteliati in cutii de Fragus – suc de rosii. Ea este doar mama celebrului om de afaceri controverat care, iata, organizeaza acum nunta fiicei din prima casatorie al lui Capatana, liberali de conjunctura anandoi. Sotul ei este celebrul Hahui, despre care presa a scris ca da dadea cu capul de pereti femeile care inainte inainte de 1989 indrazneau sa faca un chiuretaj. Un bou. Atat. Dat afara din functia de sef al noii Militii, dupa o ancheta exahustiva a ziarului Ziua. Un nimeni si un nimic.

In acest context “liberal” a ales omul nostru in care ne puseseram toti sperantele sa isi sarbatoreasca cel mai important moment al vietii sale. Multumim, Marian, ne-ai aratat de unde te tragi si unde tragi. Ia-l si pe specialistul în “moda de razboi” de Tudose si faceti ce stiti voi mai bine: mintiti electoratul.

Revenind la “alegerea” lui tata socru mic, bairamul de la inocentul Brailei, Mircea Hahui, care este bara-bara cu acesti nenorociti si nu numai. Multi au crezut ca astfel de “animale din Ferma din desenul cu acelasi nume” vor fi sortite pieirii. Nu au murit si pentru ca a avut grija Radulescu, care nu le-a cerut bani pe curentul electric, si directorii perversi de la APA, care nu le-a luat bani pe ce se consuma (Nu va grabiti cu plngerea sa nu care cumva sa vedeti niste oameni de afaceri si niscaiva generali ca vor confirma). Ceea ce e astazi intersant este faptul ca acolo unde si-a dus baba amatoare de limbile lui Catalin Boboc, astazi isi duce fiica Marian Capatana, acest Brancusi de plastic de care Braila nu are nevoie. Un fief liberal construit de pesedisti pentru pesedisti.

Zilele urmatoare, veti vedea postari oficiale ale acestor mizerii care, sub pretextul fericirii copiilor lor, isi exhiba orgasmul politic cu nonsalanta cu care Mihai Danut manca si bea cu pestii din Braila, doar pentru ca feciorul lui plin de tatuaje era peste.

In acest context, nu ne ramane decat sa intelegem ca suntem sortiti pierii, incepand de la faptul ca la OTV s-a spus ca Mihai Tudose i-a dat fiicei sale rezultatele la BAC si terminand cu un parlit de primar de la Bertestii de Jos, despre care se spune in presa vremii ca a violat femeia de serviciu. Mai jos de atat este doar primarul de la Gradistea, care cersea rezultatele la Bac pentru fiica lui doar ca aducea voturi liberalilor (da, inregistrarea exista).

In acest context, intelegem de ce unul ca Mihai Tudose este tatuca care stabileste invitatii pana si la petrecerile altora, pentru ca intre el si Gheorghe Bunea Stancu nu este decat o diferenta de cateva zeci de milioane de euro. Ceea ce nu stie Tudose este ca papionul care trebuie pus la gat este, în cazul unora de teapa lui, pus mult mai jos, la pensula!

Exit mobile version