18.3 C
Brăila
vineri, septembrie 22, 2023
AcasăEditorialPaladi / Un shogun in chiminau, chinuit de libidau

Paladi / Un shogun in chiminau, chinuit de libidau

Ca Mihai Tudose are mana proasta este stiut. Bombardierul prieten cu sereistii e clar ca nu are oameni de calitate sa-i impuna. A incercat cu veterinarul aciuat langa o judecatoare cu nume de porumb dat la moara si a dat cel mai prost presedinte de CJ pe care l-a avut Braila vreodata. A vrut sa incerce cu un fin, fost vicepresedinte, dar le-a stricat ancheta DNA planurile si nu s-a mai putut sa-l puna seful judetului, asa cum dorea.

Mai nou, Tudose a incercat cu un alt fin, Georgica, nume de aplicatie BCR. Aplicatia e buna, pe bune, dar finul e prost rau si, mai nou, e si bolnavior, saracutul de el! Il doare la inimioara neprihanita care s-a dedat la scheme din kamasutra invatate de obedientele pesediste ajunse pe strapontine pe noi culmi ale orgasmului puterii amestecat cu ala administrativ.

DUPLICITAR Paladi se poeaza in sute de ipostaze ”Danela” Bordea

”O clipa, doar atata iti mai cer, iubirea mea ia-ma pe mine, las-o pe ea!” Asta e imnul acestui neica nimeni din pesedul lui Tudose, un baietas care atunci cand se crede bazat spune ca se pisa pe toata preasa braileana, cu exceptia ziarului de mare tiraj de 426 exemplare pe care s-a pisat, a se citit, marcat deja! Bine, bosulica, intelegem ca ai mictiuni frecvente, dar nu vrei matale sa iei niscava tratament? E bun si pentru erectie, sa stii, bai ciumpalacule!

Paladi asta este un nimic, unul care nu a facut nimic pentru nimeni si nimic pentru Braila. S-a trezit deputat si crede ca daca vine cu regina manglelor pesediste de pe vremea lui Bunea Stancu toti primarii le vor spune sclavilor lor sa-l voteze? Bai, bosulica, vezi ca vii dupa multi. Esti sogor cu politicieni si ziaristi si lingi dupa ei. Ma rog, daca tie gustul iti place nu putem decat sa ti-l schimbam decat cacandu-ne in el! Da, ba, bosule, ca dupa ce tu ai zis, vezi ca ai fost inregistrat, ca te pisi pe toata lumea mai putin pe cei care chiar adora asta ”e” unii care nu ”doreste” asta.

Stii ce nu stii? Ca e ultimul tau mandat! De deputat. De restul mandatelor sper sa te scape nasu, dar nu miza prea mult pe asta, ca pe unul dintre fini l-a cam ocolit norocul. Cat priveste dorinta ta de a poza in sute de ipostaze, numarate de Infobraila, cu madama PSD Bordea tin sa te anunt ceva personal: fata e turnatoare mincinoasa la DNA! Da, fraiere, vezi ce faci! In locul tau mi-as lua pampersi pentru adulti si m-as pisa pe mine, ca de cacact pe tine ne vom caca noi!

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.ro
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro

Most Popular

Comentarii recente