Acasă Eveniment FOTO Braileanca moarta pe asfalt / A fost lovita cu masina si...

FOTO Braileanca moarta pe asfalt / A fost lovita cu masina si lasata sa agonizeze in strada. Faptasul a fugit

Descoperire macabra in urma cu cateva momente, pe strada Mecanizatorilor din municipiu, unde zacea trupul fara viata al unei femei. Aceasta ar fi fost lovita de o masina si lasata sa agonizeze pe marginea strazii, faptasul facandu-se nevazut.

Conform informatiilor furnizate de Biroul de Presa al IPJ Braila, in jurul orei 12:00, politistii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizati cu privire la faptul ca pe strada Mecanizatorilor, o femeie ar fi cazuta pe strada in urma unui accident rutier, si s-au deplasat de urgenta la fata locului pentru verificari specifice.

La fata locului s-a deplasat  si un echipaj al ambulantei, fiind constatat decesul femeii, in varsta de 70 de ani, din Braila. 

In prezent, politistii efectueaza activitati de verificare in vederea stabilirii cu exactitate a situatiei de fapt si a imprejurarilor in care a avut loc evenimentul.

Din informatiile furnizate de martori, femeia ar fi locuit intr-un adapost improvizat (vezi foto mai jos), fiind un om al strazii. Faptasul este de negasit.

Vom reveni cu amanunte!

Exit mobile version