Acasă Editorial Pesedeu uimeste din nou / Virginia – o noua ”permanenta” pe lista...

Pesedeu uimeste din nou / Virginia – o noua ”permanenta” pe lista sinecurilor la Prefectura Braila

Cand Bunea Stancu a pus-o pe celebra Loredana Alexandru prefecta Brailei a explicat ziaristilor ca o mai aranjeaza, o mai coafeaza, ca asta-i dorinta partidului. N-a stiut gibonul ca in acel moment a lansat o moda de partid care spune ca, dca esti pesedizda, permanentul te va scoate sigur din multime si te va promova. N-are rost sa spunem cate ”permanente” are PSD Braila pe listele de asteptare, dar, iata, ca moda lansata de tatucul Bunea Stancu nu s-a stins.

PERMANENTA DE SERVICIU Ne intrebam cum de Bordea nu i-a luat fata Virginiei?

Despre ce ai putea vorbi atunci cand Virginia partidului ajunge subprefect dupa zece ani de chin in Consiliul Local Municipal unde n-a scos doua vorbe. Bine, nu punem la scocoteala muia pe care le-o dadea pe Facebook celor care indrazneazu sa se ia de geniul PSD Veorica lui Dragnea. Nu ne ramane decat sa intelegem ca sictirul pe care il impartea cu darnicie alegatorilor au pus-o in poleposition la PSD Braila, un partid care nu mai stie de unde sa scoata tot felul de no-name-uri si sa le promoveze

TVA Verbul a avea a fost scris intentionat gresit, sa aiba si doamna contabila unde sa puna pixul si TVA-ul

O astfel de alegere / numire va fi bine primita de brailenii din Chercea, zona de care se ocupa madam cantabila la PSD, ca astia au impartit judetul pe caprarii. Poate acum, strazile pe care au uitat toti primarii vremii sa le asfalteze vor ajunge in topul preferintelor robotelului asfaltator, Marian Dragomir, ca suntem convinsi ca si brailenii de pe Sportului, Eftimie Murgu si altii sunt si ei oameni, la fel ca aceia de pe Bulevardul Independentei, care se reasfalteaza asa, la misto!

Poza de la lansarea la apa administratiei publice de top (coafura rezista!) este definitorie. Un parastas PSD la care atarnatorii au venit sa guste din coliva PNL cu care cica guverneaza si care le-a mai dat un os de ros!

Exit mobile version