21.9 C
Brăila
vineri, iunie 2, 2023
AcasăAdministratieScarile ruina, pericolul din "buricul" Brailei / "Risti sa ajungi la spital"

Scarile ruina, pericolul din “buricul” Brailei / “Risti sa ajungi la spital”

Braila se ruineaza, treptat, pe bucati, incepand cu cladirile emblematice, paraginite de timp dar mai ales de indiferenta administratiilor locale, care s-au perindat una cate una pe la putere, si terminand cu moralul oamenilor. Toate adunate creeaza dezgust, putine locuri reusind sa iti reaminteasca de opulenta Brailei de altadata.

Dar sa revenim la ruine! Astazi evidentiem ceea ce probabil multi deja ati vazut, trecand prin zona. In poate cea mai aglomerata parte a orasului, Piata Mare. In forfota zonei, daca nu esti atent pe unde calci, risti in orice moment sa ajungi la Ortopedie.

Poza alaturata ne-a fost trimisa de o cititoare dezgustata de felul in care arata orasul. “Trec in fiecare zi prin fata sediului PNTCD, mai intru si la farmacia de alaturi. Este groaznic. Trebuie sa ocolesc. Imi rup picioarele pe acele scari. Iarna nu ai cum sa urci pe acolo“, ne-a transmis braileanca, alaturi de imaginea care infatiseaza indiferenta.

Nici trotuarul nu arata mai bine, brailenii fiind nevoiti sa faca slalom printre masinile “cocotate” pe zona pietonala. O mestecatura de afaceri banoase, ruine, mizerie, spatii parasite, praf si multi nervi.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente