Acasă Publicitate Anunt public

Anunt public

TOPCIU GETA anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM Braila, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul “DESFIINTARE CORPURI ANEXA C4, C5, C6 – INTRARE IN LEGALITATE; CONSTRUIRE SERVICE AUTO SI IMPREJMUIRE TEREN”, propus a fi amplasat in judetul Braila, mun. Braila, strada Dumbrava Rosie nr. 32, 34, 34A, LOT1/1: proiectul propus nu se supune evaluarii impactului asupra mediului.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul APM Braila din municipiul Braila, bulevardul Independentei, nr. 16, bloc B5, de luni pana vineri, intre orele 9.00 – 13.00, precum si la urmatoarea adresa de internet: www.apmbr.anpm.ro, secțiunea Reglementari/Avizul de mediu/Drafturi acte de reglementare.

Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a Agentiei pentru Protectia Mediului Braila.

Exit mobile version