2.6 C
Brăila
vineri, decembrie 2, 2022
AcasăPublicitateAnunt public

Anunt public

AGRIDUDCOOP FARM COOPERATIVA AGRICOLĂ anunță publicul interesat asupra luării de către Agenția pentru Protecția Mediului Brăila a deciziei etapei de încadrare în procedura de evaluare a impactului asupra mediului: proiectul „Înființare secție procesare şi achiziție utilaje agricole“, propus a fi amplasat în jud. Brăila, comuna Zăvoaia, satul Dudescu, str. Brăilei, nr. 124, nu se va supune evaluării impactului asupra mediului şi nu necesită parcurgerea celorlalte etape ale procedurii de evaluare a impactului asupra mediului.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Brăila din mun. Brăila, B-dul Independentei, nr. 16, Bl. B5. în zilele lucrătoare între orele 9.00-13.00, precum şi la următoarea adresă de internet www.apmbr.anpm.ro – secțiunea Reglementări/ Acordul de mediu/ Drafturi acte reglementare.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Brăila.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Most Popular

Comentarii recente