Acasă Eveniment EXCLUSIV FOTO / Nunta anului la Braila / Fiica lui Mihai Tudose...

EXCLUSIV FOTO / Nunta anului la Braila / Fiica lui Mihai Tudose s-a maritat

Nunta cu sute de invitati in familia fostului Prim Ministru Mihai Tudose. De Sf. Constantin si Elena, asa cum anuntam in exclusivitate de acum multa vreme, Diana Tudose si Adrian Manole si-au unit destinele la Biserica Greaca si apoi au petrecut, alaturi de sute de invitati, intr-un local de lux din Braila.

MIRII. Diana afiseaza o mina extrem de serioasa, in timp ce Adrian zambeste relaxat.


Familiile celor doi miri nu s-au uitat la bani si au scos din buzunar o suma importanta, pentru a da fastul dorit cununiei religioase si a petrecerii de dupa pentru cei doi miri care s-au casatorit dupa aproape zece ani de cand s-au cunoscut.
Imbracati la patru ace, mirii i-au incantat pe toti. Mireasa, Diana, imbracata intr-o rochie de designer extrem de scumpa a aratat ca este fata lui tata, asemanarea izbitoare cu Mihai Tudose fiind evidenta, atat fata cat si atitudinea aratand aceasta. Mirele, Adrian, a purtat un costum de firma asortat excelent cu pantofii si chiar cureaua ceasului de la mana, el aratandu-se parca mai fara emotii, afisand un zambet relaxat.

LUX. Restaurantul in care a avut loc nunta este unul de lux, iar un fumator inrait ca Mihai Tudose nu putea sa nu se gandeasca la locurile de fumat.


Petrecerea a avut loc intr-o locatie de lux, unde sutele de invitati s-au rasfatat cu bauturi fine si bucate alese pe care le-au savurat atat in restaurantul imens care re ca tema de design fluturii cat si in curtea imensa in mijlocul careia trona un havuz in jurul careia se aflau mese incarcate cu de toate.

OPULENTA. Familiile mirilor nu s-au uitat la bani, bucatarii restaurantului gatind bucare alese pentru sutele de invitati.


Asa cum am precizat inca de vineri, Infobraila nu a deplasat in teren nicio echipa de reporteri, imaginile fiind achizitionate din surse independente.

Exit mobile version