Acasă Eveniment TRAGEDIE la Valea Canepii / Un brailean mort si alti doi raniti...

TRAGEDIE la Valea Canepii / Un brailean mort si alti doi raniti dupa ce au ramas blocati intr-o fantana

Momente de panica ieri, in localitatea Valea Canepii. O persoana a murit si alte doua au avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce au cazut intr-o fantana, in incercarea de a monta o motopompa pentru a scoate apa.

Potrivit informatiilor furnizate de ISU Braila, pompierii au intervenit cu o autospeciala de stins incendii, cu una de descarcerare, o ambulanta SMURD si doua ambulante SAJ pentru scoaterea din fantana a doua persoane cazute. Cele doua persoane, de 46 si 53 de ani, au fost scoase de pompieri si predate ambulantelor de la SAJ Braila. Una dintre persoane a fost transportata la UPU iar celei de a doua i se aplica manevre de resuscitare in incercarea de a o tine in viata, insa din nefericire, barbatul nu a supravietuit.

De asemenea, sursa citata a precizat ca a existat si o a treia persoana care a avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce a incercat sa acorde primul ajutor primelor doua persoane cazute si a ramas blocata in fantana. Cea de-a treia persoana a fost scoasa din fantana de vecini, pana la sosirea pompierilor.

Exit mobile version