22.2 C
Brăila
marți, mai 30, 2023
AcasăAdministratieNegocierile dintre Elvetia si China blocate

Negocierile dintre Elvetia si China blocate

Eforturile Elvetiei de actualizare a acordul de liber schimb cu China au stagnat, deoarece Berna adopta o viziune mai critica asupra respectarii drepturilor omului de catre Beijing, au informat duminica ziarele elvetiene, transmite Reuters.

Elvetia şi China au semnat un acord de liber schimb în 2013, primul acord de acest fel al Beijingului cu o economie din Europa continentala.

Acordul a fost conceput ca un pact reciproc avantajos, menit sa contribuie la dezvoltarea comertului dintre cele doua economii.

Elvetia a încercat sa actualizeze acordul pentru a extinde reducerile tarifare la mai multe produse elvetiene şi pentru a extinde acordul pentru a include caracteristici de durabilitate. Cu toate acestea, Beijingul nu este implicat, spun ziarele.

”Pana acum nu a fost posibil sa se convina asupra unei liste comune de subiecte care ar trebui explorate mai în profunzime”, a declarat Secretariatul de Stat pentru Afaceri Economice (SECO) al Elvetiei, într-o declaratie pentru ziarul SonntagsBlick.

Articolul precedentAnunt public
Articolul următorRusia are sprijin in UE
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente