19.9 C
Brăila
vineri, septembrie 29, 2023
AcasăEvenimentDERAPAJ / Mihai Tudose spune ca Ucraina nu va intra ”niciodata” in...

DERAPAJ / Mihai Tudose spune ca Ucraina nu va intra ”niciodata” in UE

Europarlamentarul PSD (ex PRO Romania) Mihai Tudose a povestit ziaristilor invitati la Parlamentul European ce a raspuns cand a fost intrebat despre accederea accelerata a Ucrainei in Uniunea Euopeana: ”Eu i-am spus ca poate s-o uite, ca niciodata. Omul s-a schimbat la fata: «Vai, dar toata lumea mi-a spus ca se va face foarte repede!». Ma lași? Sunt niște condiții foarte clare pentru accederea in UE si una dintre ele zice sa n-ai conflicte cu vecinii. Ghici ce: in Ucraina e razboi. Nu mai spun de minoritati, nu mai spun de tot ce e acolo… Așa, dăm frumos din gură toți, dar razboiul n-a facut decat sa accentueze problemele pe care le are Europa”.

Tudose nu a explicat de ce considera Ucraina o tara conflictuala, in contextul in care vecinii nostri se apara de invazia Rusiei si nici ce inseamna ca nu mai spune ”de tot ce e acolo”.

Reamintim cititorilor nostri ca Mihai Tudose a publicat mai multe carti de strategie politica, economica, inclusiv in conditii de razboi si ca a obtinut un doctorat, dovedit a fi plagiat, la Academia Nationala de Informatii, lucrare pe teme similare.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.ro
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro

Most Popular

Anunt public

Anunt public

Anunt public

Comentarii recente