22.2 C
Brăila
marți, mai 30, 2023
AcasăAdministratieBraileni, mai exista mobilier ruginit in saloanele Spitalului Judetean? Rapunsul lui Chiriac:...

Braileni, mai exista mobilier ruginit in saloanele Spitalului Judetean? Rapunsul lui Chiriac: “POSIBIL”

Presedintele Consiliului Judetean Braila atinge, in cadrul celei mai recente conferinte de presa, un subiect sensibil pentru toti brailenii: Spitalul Judetan Braila. Cand spunem ca atinge acest subiect ne referim la faptul ca enumera, de pe foi, viitoarele modernizari care se vor face acolo.

Cand este intrebat insa, de catre colegii ziaristi, despre fapte concrete, despre realitatea din interiorul spitalului, Francisk Iulian Chiriac imprumuta din atitudinea magerului Rasnoveanu, evitand raspunsul cu sintagma “din cate stiu eu”, raspuns care nu prezinta prea multa credibilitate.
Paturile sunt schimbate. Din cate stiu eu, in anii trecuti am cumparat peste 1000 de paturi, unele din ele sunt schimbate si saltelele. Daca va fi cazul le vom schimba si pe celelalte. Cand vom reabilita totul va fi nou”, a declarat Chiriac.
Intrebat de ziaristi daca mai exista la ora actuala in Spitalul Judetean Braila mobilier ruginit sau scorojit, presedintele CJ a raspuns: „E posibil sa mai existe, nu zic nu. Daca exista vom face referat si le vom schimba”.

Acum, va intrebam pe voi, brailenii, cei care nu mergeti de placere la spital, ci impinsi de nevoie si macinati de boli! Mai exista mobilier ruginit si scorojit in saloanele Spitalului Judetean Braila? Cu siguranta cunoasteti mult mai bine conditiile de “spitalizare” decat presedintele CJ, care vine in vizita de lucru. Lamuriti-l pe domnul presedinte!!!

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente