9 C
Brăila
luni, martie 27, 2023
AcasăLocalDaca vrei sa devii jandarm sau politist, acum este momentul / Cariera...

Daca vrei sa devii jandarm sau politist, acum este momentul / Cariera e la un click distanta

Inspectoratul de Poliție Județean Brăila,  prin intermediul Serviciului Resurse Umane, desfășoară, în perioada 27.06-08.07.2022, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, activitatea de recrutare și selecție a candidaților pentru participarea la concursul de admitere organizat în anul 2022, la Academia de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” București.

Înscrierea candidaților se realizează în perioada 27.06-08.07.2022, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.

Cererea-tip de înscriere (Anexa nr.1) se completează de către candidați în mod lizibil, se semnează şi se transmite, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail a Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, resurseumane@br.politiaromana.ro .

În vederea constituirii dosarului de recrutare, candidaţii depun la Inspectoratul de Poliție Județean Brăila,  strada Mihail Sebastian, nr. 10 – 12,  documentele solicitate până la data de 20 iulie 2022, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00 – 15.00.

La înscriere, candidatilor li se vor atribui un cod unic de identificare, folosit pe întreaga procedură de concurs și se completează centrul zonal unde sunt arondaţi, iar cererea tip de înscriere va fi scanată ulterior de către Serviciul Resurse Umane și trimisă pe e-mail candidatului.

Posturile disponibile sunt repartizate astfel:

Specializarea „Ordine și siguranță publică”, domeniul de licență, “științe militare, informații și ordine publică”:

-250 de locuri pentru specialitatea poliție;

-70 de locuri pentru specialitatea poliție de frontieră;
-70 de locuri pentru specialitatea jandarmi.

Pentru aceeași specializare, forma de învățământ cu frecvență redusă, disponibilă agenților și subofițerilor din instituțiile Ministerului Afacerilor Interne, sunt prevăzute 50 de locuri.

Pentru informații detaliate cu privire la sesiunea de admitere din acest an în cadrul Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București, pot fi consultate pe site-ul I.P.J. Brăila – secțiunea Carieră-Admitere (https://br.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere).

Toate documentele necesare se află arhivate într-un fișier pe site-ul I.P.J. Brăila, la secțiunea menționată anterior, ce poate fi descărcat printr-un simplu click la rubrica fisiere atașate pe 22-06-29-12-17-58Academia_de_Poliţie_-_admitere_2022_pdf.zip.

Relații suplimentare se pot obține zilnic, între orele 10:00 – 15:00, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila  – Serviciul Resurse Umane, sau la telefon 0239/606100, interior 20111 sau 20112.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Most Popular

Comentarii recente