Acasă Eveniment Seful TRANSGAZ a omorat o fetita intr-un accident rutier

Seful TRANSGAZ a omorat o fetita intr-un accident rutier

Ion Sterian, un subinginer de la Petrotrans Braila, ajuns seful Transgaz prin obladuirea fostului Ministru al Economiei, Mihai Tudose, a omorat o fetita intr-un accident rutier, sustin surse bine informate.

Accidentul s-a petrecut pe o strada intens circulata din municipiul Braila, calea Calarasilor, in zona blocurilor C1-B3. La vremea respectiva, sustin sursele noastre, accidentul a fost musamalizat pentru ca Sterian era un apropiat al sistemului. Sursele noastre sustin ca in bucataria din apartamentul lui Ion Sterian, situat la intersectia strazilor Tineretului cu Dorobanti, venea Gheorghe Bunea Stancu, angajat al ICRA Braila si vindea produse greu de gasit in aceasta perioada: whisky si nes.

Subiectul a fost intens prezentat, asa cum arata documentul de campanie in 2008, cand candidatul Ion Sterian (PNL) s-a “duelat” cu Gheorghe Bunea Stancu pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Braila.

Aceste intrebari au ramas fara raspuns pana astazi, prin urmare, cerem celor doi combatanti sa explice detaliile acestui aspect.

Suse bine informate din SRI sustin ca dincolo de accidentul in care a fost omorat un copil, Ion Sterian a fost implicat dupa 1989 in tranzactii ciudate ale Petrotrans.

L-am anchetat pe Ion Sterian pentru disparitia din zestrea conductelor de combustibil petrolier, in conditiile in care SRI avea informatii solide ca acesta, impreuna cu fostul general de armata Eugen Badalan si fostul procuror general al Romaniei, Marcel Sanpetru, erau implicati in tranzactionarea acestor produse prin firma VICPEC SRL, dintr-o comuna din judetul Braila”, sustine o sursa importanta din SRI.

In conditiile in care Ion Sterian, mai nou, prin intermediari, este sponsor al unor grupuri de interese media-politice din Braila, este de inteles ca raspunsul la aceasta intrebare trebuie dat.

“Domnule” Ion Sterian, ati omorat un copil intr-un accident rutier? Chiar daca domnul MihaI Tudose v-a pus unde sunteti, trebuie sa raspundeti! TOTI!

Exit mobile version