Acasă Eveniment Ultima ora! Copil de 14 ani, batut cu bestialitate de un fermier...

Ultima ora! Copil de 14 ani, batut cu bestialitate de un fermier din Faurei

Un copil de 14 ani a fost batut de catre un barbat din orasul Faurei. Parintii copilului au declarat ca baiatul muncea cu ziua in ferma barbatului. Chiar tatal copilului a anuntat agresiunea prin apel la 112, la Politia orasului Faurei, in data de 29 iunie 2022, în jurul orei 19:40.

“În fapt, în data de 27 iunie a.c., minorul în vârstă de 14 ani, aflându-se în imobilul situat pe raza orașului Făurei aparținând unui bărbat, în vârstă de 41 de ani, din Făurei, ar fi sustras cheia de la autoturismul proprietatea bărbatului, ce se afla parcat într-o hală, pe care l-ar fi condus în interiorul curții și a lovit un tractor, provocând astfel distrugeri autoturismului.

De asemenea, în data de 29 iunie a.c., băiatul, în vârstă de 14 ani, ar fi sustras cheia unui alt autovehicul aparținând bărbatului în vârstă de 41 de ani, pe care l-ar fi condus în interiorul curții, lovindu-l și provocându-i distrugeri.

Ca urmare a celor întâmplate, în data de 29 iunie a.c., în jurul orei 19:30, bărbatul l-ar fi lovit pe minorul în vârstă de 14 ani.

Minorul a fost ulterior transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind întocmit dosar penal în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

Totodată, bărbatul în vârstă de 41 de ani, a sesizat organele de poliție cu privire la cele întâmplate, fiind continuate cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință în forma tentativei și distrugere”, ne-a declarat Biroul de Presa al IPJ Braila.

Exit mobile version