Acasă Eveniment EXCLUSIV / Stan Malinche (PNL) va candida in 2024 pentru PSD

EXCLUSIV / Stan Malinche (PNL) va candida in 2024 pentru PSD

PSD Braila isi consolideaza pozitia de lider detasat in alegerile locale din judetul nostru. Ultima “cucerire” este primarul PNL din Gropeni, Stan Malinche.

Deciziile imbecile luate de catre batausul sef Alexandru Popa, vremelnic deputat si sef al PNL Braila, creeaza un avantaj nesperat pentru PSD. De altfel, surse bine informate sustin ca exista un aranjament intre Popa si PSD prin care “adolescentul” ajuns in varful PNL ar fi cedat cinci localitati PNL pentru PSD.

Se pare ca comuna Gropeni si primarul PNL Stan Malinche sunt pe lista de disponibilizati ai lui Alexandru Popa, acest tiriplici inventat de Ion Sterian si Catalin Boboc.

In sprijinul deciziei lui Alexandru Popa este si atacul concertat al unei asa-zise cooperative media formata din fosti angajati dati afara de la site-urile de stiri adevarate din Braila.

Stan Malinche a fost ales de catre concetatenii sai in 5 randuri de alegeri, indiferent de culoarea politica sub care a candidat.

Acest lucru arata ca Malinche castiga alegerile, indiferent de culoarea sub care candideaza.

Recent, conducerea PNL Braila, prin vocea presedintelui Alexandru Popa, a hotarat sa ceara retragerea sprijinului politic pentru Malinche. Acest lucru demonstreaza ca varianta predarii PNL catre PSD, de catre Alexandru Popa, poate fi reala, lucru care arata ca PNL este doar o muhaia, o scursura, un neg, un cos adolescentin aparut inevitabil pe fesele unuia ca Alexandru Popa.

Intelegem ca unul ca Alexandru Popa poate fi, prin banii pe care ii arunca intr-o parte si in alta, un politician care alimenteaza cu zeci de mii de lei canale obscure de media, dar nu intelegem decat ca un baiat de la coada vacii nu se poate intelege decat cu “ziaristi” tot de acolo!

Exit mobile version