Acasă Eveniment EXCLUSIV / PNL si-a platit campaniile electorale din banii calatorilor Braicar

EXCLUSIV / PNL si-a platit campaniile electorale din banii calatorilor Braicar

Cotidianul infobraila se afla in posesia unor dovezi exhaustive care arata ca partidul de guvernamant si-a platit campaniile electorale din banii brailenilor. Nu ne referim aici la faptul ca partidele parlamentare primesc milioane de euro de la bugetul de stat, ci la un caz clar in care o regie autonoma din Braila a decontat asa-zise anunturi publicitare catre ziare si televiziuni, dar, de fapt ele au fost anunturi publicitare pentru PNL.

PNL, sustin surse foarte bine informate, a plasat anunturi publicitare decontate fictiv de catre Braicar R.A.

Stim toti ca Elena Udrea se afla in inchisoare pentru fapte similare, asa ca solicitam autoritatillor competente sa desfasoare un audit pentru Braicar R.A. in perioada 2008 si pana in prezent.

Daca ancheta va fi efectuata cu buna credinta, vom afla ca in perioada mentionata regia autonoma s-a prefacut ca deconteaza anunturile propriii, ele fiind de fapt publicitate electorala pentru PNL.

Suntem convinsi ca primarul Marian Dragomir ar putea sa dispuna o ancheta corecta si asteptam cu interes ca aceasta sa se desfasoare.

Daca, asa cum ne-am obisnuit in ultima vreme, Directia Generala Anticoruptie se va autosesiza in urma articolelor noastre, le oferim numele unor persoane care ar putea sa stie despre ce este vorba. Acestea sunt: Catalin Boboc, Ion Sterian, Alexandru Danaila, Vasile Varga, cat si directorii de deconcentrate al caror nume abia asteptam sa le punem la dispozitie, daca isi vor lua meseria in serios si nu vor proceda neprofesionist, asa cum au facut pana astazi.

Daca cineva vrea adevarul, il poate afla. Nu sunt sigur ca sefii DNA Galati vor fi incantati sa faca o astfel de ancheta pentru ca, din pacate au demonstrat ca fie sunt prosti, fie rau intentionati. Tinand cont de istoricul actiunilor domniilor lor, nu cred ca brailenii pagubiti de PNL, pentru ca asta inseamna sa platesti campania electorala din banii lor, vor fi satisfacuti de rezultatul anchetei“, a declarat Catalin Iordache, proprietarul ziarului infobraila, fost consilier judetean si fost consilier personal al unor lideri PNL.

Exit mobile version