22.5 C
Brăila
luni, iunie 5, 2023
AcasăEvenimentIPJ Braila lucreaza pentru un blog obscur

IPJ Braila lucreaza pentru un blog obscur

IPJ Braila, care are la comanda un “trib” din orasul PSD-ist Ianca, lucreaza pentru un blog obscur numit debraila, nume ales “intamplator” ca sa semene cu un ziar deja existent in piata. Nu stim ce-l mana in lupta pe “adolescentul” ajuns intamplator in fruntea IPJ Braila si pe apropiatele lui, dar este evidenta legatura intre acesti nimeni si alt nimeni, respectiv blogul cu pricina.

Daca militienii braileni vor sa se laude intre ei, este traba lor, dar recomandam viguros sa nu faca asta pe banii nostri, adica ai prostilor care platesc taxe si impozite din care ei isi trag salarii pe care nu le-ar fi visat niciodata, in timp ce isi desavarseau studiile in deja celebrul oras super educational Ianca, pe numele sau de botez si de origine.

Daca MAI a pus in fruntea IPJ si a Biroului de Presa niste tarani educati, ii recomandam sa le explice ca informatiile nu trebuie desiminate doar catre tarani si taranci din apropiere, ci intregii prese brailene.

Suntem satui de faptul ca politicienii, care sponsorizeaza, direct sau indirect, bloguri ale unor minoritati, cred ca facand asta isi creeaza un avantaj. Le reamintim, cu umilinta dar si cu mandrie, ca a fi alb nu este un dezavantaj si ca nu intelegem de ce trebuie sa ajungem in situatia in care, pentru a avea acces la informatii oficiale, trebuie sa avem o culoare pe placul politicienilor locali.

Stim ca domnul Marius Budu este un nimeni pus in functie de PSD si ca si-a adus alti nimeni din localitatea unde a lucrat pentru a nu se simti stingher. Ii reamintim ca Braila este atestata documentar de peste 600 de ani si ca aici culoarea, religia, sexul, nu au contat niciodata. De ce trebuie sa vina un venetic, ratacit in campia Baraganului, sa ne demonstreza contrariul.

Infobraila are colaboratori rromi, tigani, albi, negri, non-binari, cis-transgen si asa mai departe, prin urmare domnule vanator Budu, marele vanator von Ianca, nu vreti sa ne tratati egal? Daca va place o culoare, o puteti folosi inclusiv bagandu-va undeva!

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente