Acasă Eveniment SCHEMA / Chivu a dat 100 lei unui cersetor si a luat...

SCHEMA / Chivu a dat 100 lei unui cersetor si a luat spaga a doua zi 1.000 / Vezi aici pana unde a ajuns

Catalin Chivu, ex-sef al IPJ Braila, este, potrivit surselor noastre, un adept al jurnalismului cetatenesc, sursele pe care le are fiind la dispozitia unui blog care salasuieste pe o chirie modica intr-o institutie de stat. Este motivul pentru care consideram ca Chivu este din nou o persoana publica, deci de interes.

Catalogat de unii ca fiind unul dintre cei mai buni sefi ai Inspectoratului Judetean de Politie Braila, Catalin Chivu a avut multe ”razboaie” in justitie cu sefii lui, motiv pentru care a avut numeroase legaturi cu ziaristi si institutii media care, normal, ar fi putut sa il ajute in lupta pe care o duce.

Din pacate, nu multi stiu ca institutiile media l-au sprijinit crezand ca pacatele lui sunt mai mici decat binele pe care l-ar putea face comunitatii. Una dintre ele este Infobraila. Atunci, ni s-a parut ca ar putea face mai mult bine decat rau. Ne-am inselat, asa ca astazi punem la dispozitie tot ce stim despre cel pe care l-am considerat, alaturi de majoritatea brailenilor, o rezolvare.

Chiar daca dezvaluirile noastre par tardive, ele sunt normale, pentru ca, potrivit unor surse de incredere, Chivu vizeaza din nou o functie publica, posibil sef al Politiei Locale. Daca luam in calcul faptul ca, pe vremea cand conducea IPJ, nu a facut mare tapaj referitor la faptul ca administratia locala a luat cu japca un sediu al IPJ Braila pentru a-l face sediul Politiei Locale, este evident ca interesele acestuia se intersecteaza cu institutia din strada Orientului.

Astazi, va prezentam un o transcriere a unei inregistrari ambientale in care fostul sef al IPJ Braila povesteste cum a luat spaga, bazandu-se pe ”darnicia” sa catre cersetori.

”Am dat 100 de lei unui cersetor la Biserica Sf. Nicolae, iar a doua zi am luamt 1.000. Super! Apoi am dat 1.000 si am luat 10.000! Ce zici, sa ma risc la 10.000?”, a intrebat Chivu un cunoscut ziarist brailean, care i-a spus ca este o prostie si trebuie sa renunte. Nu stim daca Chivu a dat cei 10.000 sa ia de zece ori mai mult, dar asta arata ca fostul sef al IPJ Braila avea un mare apetit pentru risc, atat financiar cat si penal!

Publicam aceste detalii, de altfel inregistrate, ca sa aratam autoritatilor ca nu este cazul sa puna la indemana unuia ca Chivu o institutie ca Politia Locala! 

PS Domnule ex comandant, sper ca stiti ca inregistrarile dintre persoanele care particpa la conversatie sunt legale. Faptul ca nu le difuzam este pentru ca asta ar duce la sanctiuni din partea publicitarilor nostri. Evident, dumneavoastra le puteti contesta, dar va veti face de ras, ca sa nu folosim expresia dumneavsitra preferata, de c..at!

Exit mobile version