28.3 C
Brăila
vineri, iunie 2, 2023
AcasăEvenimentSuflete chinuite! Casa unei brailence, iad pentru 20 de caini

Suflete chinuite! Casa unei brailence, iad pentru 20 de caini

In ziua de 3 iunie, la nivelul Biroului pentru Protectia Animalelor a fost inregistrata o petitie prin care se sesiza faptul ca o femeie, in varsta de 42 de ani, din municipiul Braila, ar detine un numar mare de caini care deranjeaza vecinii si pe care nu ii ingrijeste corespunzator.         

Astfel, politistii s-au deplasat la fata locului unde au constatat ca cele sesizate se confirma, la imobilul femeii fiind gasiti mai multi caini de rasa comuna care nu erau hraniti si ingrijiti corespunzator.

Proprietara cainilor a fost sanctionata contraventional, fiindu-i aplicate doua sanctiuni contraventionale, dintre care una in valoare de 10.000 de lei conform Legii nr. 205/2004 privind protectia animalelor si una in valoare de 8.000 de lei conform O.U.G. nr. 155/2001 privind aprobarea programului de gestionare a cainilor fara stapan.

De asemenea, in perioada 03.06-07.07.2022, politistii din cadrul Biroului pentru Protectia Animalelor au emis doua ordine de plasare in adapost, fiind transportati la un adapost de pe raza orasului Insuratei 20 de caini de rasa comuna.

Pe aceasta cale, politistii Biroului pentru Protectia Animalelor va recomanda sa respectati prevederile legislative in vigoare privind protectia animalelor si sa le asigurati un adapost corespunzator, hrana si apa suficiente, posibilitate de miscare si asistenta medicala!

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente