5.9 C
Brăila
marți, decembrie 6, 2022
AcasăPublicitateAnunt public

Anunt public

LAHROSI LILIANA si LAHROSI KHALID anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM Braila in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul “Reabilitare, unificare, schimbare de destinatie din spatiu comercial in restaurant C1, C4, C5, cu extinderea, realizarea terasei si extinderea pe verticala a corpului unificat, reabilitare, extindere si schimbare de destinatie din anexa in terasa acoperita – bucatarie, construire C6 – Locuinta P+E, desfiintare C3 – Intrare in legalitate, imprejmuire teren“, propus a fi amplasat in judetul Braila, comuna Traian, sat Silistraru, strada Principala nr. 7: proiectul propus nu se supune evaluarii impactului asupra mediului.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Braila din mun. Braila, bulevardul Independentei nr. 16, bloc B5, in zilele lucratoare intre orele 9.00 – 13.00, precum si la urmatoarea adresa de internet: www.apmbr.anpm.ro, secțiunea Reglementari/Avizul de mediu/Drafturi acte de reglementare.

Publicul interesat poatev inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a Agentiei pentru Protectia Mediului Braila.

Articolul precedentAnunt public
Articolul următorVIDEO Garcea lui Budu in slujba lui Rotaru
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Most Popular

Comentarii recente