16.8 C
Brăila
vineri, iunie 9, 2023
AcasăEvenimentParohia lui Budu tine palma samsarilor de masini din IPJ Braila

Parohia lui Budu tine palma samsarilor de masini din IPJ Braila

Poate v-ati intrebat cat castiga fatucile, vorba lui Cristoiu, de la Biroul de Presa al IPJ Braila. Daca nu v-ati intrebat, inseamna ca nu vreti sa stiti cati bani dati din propriul buzunar pentru ca Politia sa se laude cu ceea ce trebuie sa faca oricum. Din nefericire, fatucile cu pricina sunt preocupate mai mult de relatiile personale, de familiile lor, decat sa va informeze, prin intermediul nostru, despre faptele de vitejie ale lucratorilor din cadrul IPJ Braila.

Infobraila asteapta de zeci de zile raspunsul la intrebarea: Exista samsari de masini politisti braileni?

In mod normal, raspunsul la aceasta intrebare ar fi trebuit sa fie simplu si rapid dar, desi a fost solicitat oficial, el nu a ajuns.

Pe aceasta cale, solicitam din nou tribului din Ianca, condus de Marius Budu, sa raspunda la intrebare. Intelegem ca afirmatiile elective, vorba lui Goethe, dar si selective sa ne aduca in fata raspunsul.

Suntem convinsi ca citatele din clasicii germani nu il vor determina pe seful Militiei brailene sa ne raspunda atat de prompt si direct cum i-a raspuns tatalui sau in diverse randuri. Acest ciumpalac politic, ajuns efemer la varful Militiei Braila, isi poate rascumpara vina de a fi un profitor al sistemului, raspunzand unei intrebari banale: Exista samsari de masini printre militienii de top din Braila?

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente