22.2 C
Brăila
marți, mai 30, 2023
AcasăEvenimentEXCLUSIVITATE / Nechita Ovidiu face evaziune fiscala pe spinarea angajatilor

EXCLUSIVITATE / Nechita Ovidiu face evaziune fiscala pe spinarea angajatilor

Pe grupul de Facebook “Esti din Braila daca” a aparut o postare a unui brailean dat afara, pe nedrept spune el, de la firma cunoscutului om de afaceri din Braila, Ovidiu Nechita. In postarea sa, barbatul spune ca, desi a facut nenumarate alte lucruri pe langa fisa postului, ar fi fost dat afara pe nedrept. “Pana astazi am fost angajat la acest depozit , Navigatorul SRL ca manipulant, dar pe langa postul de manipulant pe care am fost angajat mai eram pus sa fac curat in curte, sa stau peste program, cateodata sa tai iarba din curte la orele 14:00 pe caldura de foc si cu toate acestea nu am plecat, iar astazi, cand mi-a venit poprire pe salariu, domnul Nechita Ovidiu a decis să ma concedieze. Dumnealui nu face exceptii spunandu-mi ca nu poate sa imi faca card de salariu. Nu cred ca aceasta problema era asa grava incat sa fiu dat afara“, scrie barbatul pe pagina de socializare.

Astazi, l-am invitat la sediul ziarului nostru, iar acesta ne-a oferit un interviu in care ne-a relatat, cu dovezi, cum au decurs cele 3 luni de munca in cadrul firmei afaceristului brailean, ce munci a facut in afara de fisa postului, umilinta la care a fost supus, injuraturile dar, mai ales, ne-a aratat neregulile dintre contractul de munca semnat si plata lunara incasata.

In luna mai, dupa ce am vazut un anunt pe OLX, m-am angajat la firma domnului Ovidiu Nechita, Navigatorul. Am fost angajat ca manipulant, dar dupa cateva luni am fost dat afara. Mi s-a spus ca domnul Nechita nu accepta angajati cu popriri pe salarii“, a declarat in exclusivitate pentru Infobraila un fost angajat al lui Nechita.

Ovidiu Nechita, milionarul care se plimba intr-o masina la mana a doua, care i-a apartinut altui milionar din Braila, a fost presedinte interimar al Consiliului Judetean Braila, fost mahar PNL, bataus de ziaristi si plin de ifosele unui partid care in sondaje are o singura cifra.

Pana la studierea integrala a intregii documentatii ajunsa in posesia Infobraila, va putem spune doar ca milionarul de carton are o mare problema: intre contractele incheiate de catre firma sa si platile recunoscute de salariati exista neconcordante cu o singura explicatie: EVAZIUNE FISCALA.

Asteptam ca autoritatile sa faca ceva pentru un barbat care, in incercarea de a se reabilita, se izbeste de zidurile unor angajatori care se cred stapanii lumii.

Vom reveni cu amanunte!

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente