19.8 C
Brăila
luni, septembrie 25, 2023
AcasăAdministratieBalta Vrajitoarelor, groapa fara fund

Balta Vrajitoarelor, groapa fara fund

Balta Vrajitoarelor se afla undeva in mijlocul padurii Boldu-Creteasca, situata langa orasul Voluntari. Despre acest ochi de apa care nu este mai mare de 5 metri se spune ca este blestemat. Acolo ar salaslui forte din alte lumi, care orchestreaza manifestari inexplicabile. Faima baltii a fost intretinuta si de vrajitoarele tiganci care vin aici cand crestinii sarbatoresc Sfantul Gheorghe, Sanzienele si Sfantul Andrei.

Vizitele celor numite nu sunt intamplatoare. In acele momente se spune ca se deschid temporar portile spre celelalte taramuri, iar balta mai are o semnificatie: este un loc al puterii transmis din generatie in generatie in randul vrajitoarelor.

Astfel, exista credinta conform careia orice vraja, blestem sau dezlegare spuse pe malul baltii ascunse la marginea va avea efect garantat. Unii oameni au povestit ca au observat mai multe fenomene ciudate la Balta Blestemata.

Printre ele, fulgere globulare si furtuni iscate aparute din senin in perimetrul celor 5 metri. Localnicii au observat ca animalele refuza mereu sa bea apa de aici. Despre balta din padure se mai crede ca nu seaca, nu se mareste si nu se micsoreaza niciodata, indiferent daca este seceta sau ploua abundent. Conform legendelor, Balta Vrajitoarelor nu are fund si ar fi fost folosita de autoritatile comuniste pentru a scapa de molozul strans in urma cutremurului din 1977.

Articolul precedentOmul din spatele monstrului
Articolul următorAnunt public
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.ro
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro

Most Popular

Comentarii recente