13.6 C
Brăila
duminică, martie 26, 2023
AcasăAdministratieAdevarul despre „Dracula”

Adevarul despre „Dracula”

Foarte multi stiu despre celebrul roman „Dracula” al scriitorului irlandez Bram Stoker, al carui personaj principal – contele Dracula – a devenit unul dintre cei mai celebri vampiri din istorie.

Se spune ca Bram Stoker l-a folosit pe domnitorul muntean Vlad Țepes ca sursa de inspirație pentru romanul „Dracula”. Tot Bram Stoker a avut ideea sa asocieze legenda domnitorului valah cu liliacul hematofag numit si „Vampir”. Insa, e posibil ca adevarul sa fie cu totul altul.

Numele sau este Dracula si nu neaparat pentru ca pe tatal lui Vlad Tepes il chema „Vlad Dracul”, ci pentru ca acest vampir-extraterestru provenea din constelatia Draco, presupusa baza a descendentilor reptilieni regali; de asemenea, Dracula are titlul de „conte” – simbol al titlurilor purtate de acei descendenti regali si aristocratici „umani”.

Dracula este un vampir (simbol al nevoii reptilienilor din Draco de a bea sange si de a se hrani cu fluidele vitale subtile ale oamenilor), isi schimba forma, apare si dispare la vointa (simbolizand schimbarile de forma ale reptilienilor). El nu suporta lumina soarelui (asa cum cred unii cercetatori despre reptilieni si despre extraterestrii mici cenusii). Totodata, Dracula apare prin „ferestre” (simbol al portalurilor interdimensionale prin care entitati reptiliene intra in lumea noastra).

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Most Popular

Comentarii recente