18.3 C
Brăila
vineri, septembrie 22, 2023
AcasăEvenimentDrogurile AU IMPANZIT Braila

Drogurile AU IMPANZIT Braila

 În perioada 15 – 17 iulie a.c., jandarmii brăileni au depistat doi tineri care aveau asupra lor pliculețe cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive.

Vineri, 15 iulie a.c., în jurul orei 17:40, echipajul de jandarmerie aflat în serviciu a depistat, pe raza municipiului, un tânăr în vârstă de 27 de ani care avea asupra sa substanțe interzise. În urma controlului corporal, în buzunarul stâng al pantalonilor a fost găsită o folie din aluminiu, împăturită, în care se afla o substanță sub formă de pulbere de culoare albă. Fiind întrebat despre pliculeț, tânărul le-a zis  jandarmilor că l-a găsit pe stradă.

Duminică, 17 iulie a.c., în jurul orei 17:30, un alt tânăr a fost depistat de către jandarmi, pe raza municipiului, având asupra lui substanțe interzise. În urma controlului corporal, în buzunarul pantalonilor a fost găsit un pliculeț care conținea o substanță vegetală de culoare verde. Tânărul în vârstă de 19 ani le-a spus colegilor noștri că a primit substanța respectivă de la un prieten, pentru a o consuma.

În ambele cazuri, pliculețele cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive și actele de sesizare au fost predate lucrătorilor din cadrul S.C.C.O. Brăila, pentru continuarea cercetărilor.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.ro
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro

Most Popular

Comentarii recente