5.9 C
Brăila
marți, decembrie 6, 2022
AcasăAdministratieExperiente teribile ale celor care au trecut granita mortii

Experiente teribile ale celor care au trecut granita mortii

Ce se intampla dupa ce murim? Greu de spus…..Totusi exista experiente ale unora care au fost in moarte clinica.

In 1981, Veronika Barthel a vazut asemenea aparitii terifiante, dupa ce a intrat in moarte clinica, fiind lovita de un fulger spectaculos in masina ei. Dupa ce si-a pierdut cunostinta, Barthel spune ca ea s-a vazut tarata de demoni si ca, peste tot in jurul ei, a putut observa cum acesti demoni ii arunca pe oameni in pesteri. In jurul picioarelor lor erau mase de serpi enorme, care pareau sa alcatuiasca un covor.

Barthel a descris scena, astfel: Creaturile pe care le-am vazut acolo erau mai inspaimantatoare decat orice am observat intr-un film de groaza. Astazi stiu ca ei erau demoni. In mijlocul demonilor, ce marsaluiau ca soldatii, se aflau oameni care tipau de durere. Era foarte dificil sa respiri acolo, din cauza mirosului teribil al acelui loc. Am vazut un lac, care semana cu partea interioara a unui vulcan, in care oamenii ţipau din cauza durerilor groaznice”.

O alta povestire similara provine de la Bill Wiese, care a descris cum, dupa ce a intrat in moarte clinica, a simţit cum este bagat intr-o celula,  in care se aflau fiare, asemanatoare reptilienilor si care doreau sa-l tortureze si sa-l loveasca. In jurul pereţilor acelei celule se auzeau tipete asemanatoare, ale altor oameni care erau torturati intr-un mod similar. 23 de minute a durat experienţa terifianta a lui Wiese, lucru care l-a facut pe barbat sa scrie o carte intitulata 23 de minute in iad”.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Most Popular

Comentarii recente