Acasă Eveniment Ani grei de inchisoare pentru ca II ERA FOAME / Romanii au...

Ani grei de inchisoare pentru ca II ERA FOAME / Romanii au ajuns sa fure mancare din magazine pentru a supravietui

Foamea l-a impins pe un om la un gest extrem. Barbatul se descurca din ce in ce mai greu cu banii. Din pacate, in dimineata de 8 iulie, a recurs la un gest necugetat, deoarece nu mai putea suporta senzatia de foame pe care o simtea. Dis de dimineata, a spart geamul unui magazin din localitatea Baia, judetul Suceava, si a intrat inauntru, repezindu-se la raionul cu lactate de unde a sustras doua iaurturi. Cateva minute dupa, barbatul a fost surprins de proprietarul magazinului in timp ce le manca, “asezonate” cu paine si o rosie. Proprietarul a alertat imediat politia, iar agentii Sectiei de Politie Rurala nr. 7 Malini au aparut imediat la locul indicat.

CITESTE SI Catalin Chivu, dovada vie a coruptiei brailene

In interiorul magazinului a fost identificat Gheorghe L., din localitate, care a declarat faptul ca a patruns in interiorul magazinul dupa ce a spart un geam cu un cos de gunoi aflat in vecinatate, datorita faptului ca era flamand si cauta ceva de mancare. Barbatul a consumat in interiorul magazinului doua iaurturi, o paine, o rosie si a desfacut un pachet de tigari fara sa ia nicio tigara din acesta, prejudiciul urmand a fi stabilit ulterior.

S-a discutat cu fiul administratorului, care a declarat faptul ca nu s-a constatat lipsa altor bunuri din interiorul magazinului. In cauza, a fost intocmit dosar de cercetare penala cu privire la savarsirea tentativei la infractiunea de „furt calificat”.

Exit mobile version