22.2 C
Brăila
marți, mai 30, 2023
AcasăPublicitateAnunt public

Anunt public

SC AB INSPIRATION DESIGN S.R.L., titular al proiectului “SCHIMBARE DESTINATIE CORP C4 DIN GRAJD IN SEDIU ADMINISTRATIV SI CONSTRUIRE HALA PRODUCTIE TAMPLARIE” anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM Braila, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului – nu este necesara efectuarea evaluarii impactului asupra mediului pentru proiectul “SCHIMBARE DESTINATIE CORP C4 DIN GRAJD IN SEDIU ADMINISTRATIV SI CONSTRUIRE HALA PRODUCTIE TAMPLARIE” propus a fi amplasat in judetul Braila, mun. Braila, soseaua Baldovinesti nr. 38, CF 70934.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Braila din mun. Braila, bulevardul Independentei nr. 16, bloc B5, in zilele lucratoare intre orele 9.00 – 13.00, precum si la urmatoarea adresa de internet: www.apmbr.anpm.ro, secțiunea Reglementari/Avizul de mediu/Drafturi acte de reglementare.

Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a Agentiei pentru Protectia Mediului Braila.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente