16.8 C
Brăila
vineri, iunie 9, 2023
AcasăAdministratieAzrael este ingerul mortii

Azrael este ingerul mortii

In literatura religioasa, ingerul mortii este numit Arhanghelul Azrael. Acest nume inseamna, de fapt, “Ajutorul lui Dumnezeu”. Fiind ingerul mortii, Azrael ii ajuta pe cei care mor. Cu toate acestea, acelasi titlu a fost dat si altor ingeri, cum ar fi Arhanghelul Metatron, Hemah, Abbadon, Kafziel, Mashit, Kezef si Leviathan.

Arhanghelul Azrael este cel care ii ajuta pe cei care au murit si pe sufletele lor sa plece de pe Pamant pentru a ajunge in viata de apoi. Conform religiei islamice, despre acest arhanghel se spune ca este “ingerul mortii”.

Coranul descrie modul in care Azrael descopera numele celor care trebuie sa moara. Dumnezeu ii dezvaluie lui Azrael numele oamenilor, cand vine momentul mortii lor. Azrael nu stie cine urmeaza sa moara pana cand Dumnezeu nu ii dezvaluie numele. Dupa primirea numelui persoanei, el incepe sa-l pregateasca. El separa sufletul persoanei de corpul sau fizic. Dupa aceea, el intoarce sufletul acelei persoanei la Dumnezeu.

Religia crestina il considera, de asemenea, pe Azrael “ingerul mortii”. Traditiile din Asia il descriu, de asemenea, ca vestitorul mortii. Se spune ca, atunci cand cineva se naste, acest inger scrie numele acelei persoane intr-o carte enorma in Rai. Si, dupa moartea acestei persoane, el sterge numele din aceasta carte.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente