22.2 C
Brăila
marți, mai 30, 2023
AcasăEvenimentSRI isi ascunde urmele din fundul Moldovei

SRI isi ascunde urmele din fundul Moldovei

Infobraila a publicat recent o informatie despre un imbecil care bloca cu masina sa intrarea unei scoli din Braila. Informatia avea ca punct de plecare un proces verbal intocmit de Politia Locala din Braila, care arata ca nesimtitul isi lasase masina si plecase in fundul Moldovei, fapt care incurca traficul de luni bune. Interventia ziarului nostru a sprijit atat autoritatile cat si cetatenii pentru ca “junghiul” a disparut de pe domeniul public.

Chiar daca initiativa civica a ziarului nostru a fost aplaudata de zeci de mii de braileni, nesimtitul a considerat ca, pentru ca a fost ofiter SRI, poate sa ne ceara, printr-un avocat din Husi, judetul Vaslui, sa nu spunem cine este.

Poate ca domnul karatist, Daniel Tanase, crede ca centura si gradele domniei sale sunt suficiente, dar il informam ca parjoalele moldovenesti nu se compara cu saramura din Braila.

Suntem terifiati la gandul ca domnul Tanase ar putea sa se transforme in Stefan cel Mare, care a ars Braila pentru o curva. Ne-am ascuns deja in hrubele Brailei in asteptarea Apocalipsei declansate de fostul tablagiu MAPN impotriva noastra.

Poate ca domnul Tanase l-a avut ca mentor pe domnul fost adjunct al SRI Braila, Dragos Efteme, acest “sentimente.ro” al SRI, altfel doua rusini ale unui serviciu care are ca deviza sa serveasca Patria si nu doar vaginele din jurul lor. Nu stiu la ce gaura joaca domnul Tanase, dar asteptam ca acest maimutoi sa ne comunice din indepartatul si mirificul tinut al Husilor despre dorintele si obsesiile domniei sale.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente