Acasă Publicitate Ce inseamna Back si Lay

Ce inseamna Back si Lay

Pariurile sportive sunt printre cele mai iubite forme de divertisment online, iar numeroase case de pariuri licentiate ofera o varietate mare de pariuri si cote, pe cele mai cautate evenimente sportive. Daca insa uneori te plictisesti sa pariezi in formula clasica, atunci poti incerca pariurile de tipul Betting Exchange.

Este momentul sa afli din cadrul acestui articol cate ceva despre pariurile de tipul Back si Lay, care stau la baza Betting Exchange. Prin intermediul acestor moduri interesante de pariere iti vei putea diversifica stilul de joc online.

Deja numerosi jucatori din Romania au descoperit farmecul pariurilor Back si Lay, iar daca esti curios sa cunosti ce reprezinta acestea si unde poti paria pe ele, atunci citeste randurile urmatoare.

Ce este Betting Exchange?

Betting Exchange este practic o bursa de pariuri, o platforma online construita pentru a oferi jucatorilor posibilitatea de a plasa direct pariuri unul contra altuia, unde pot decide cote si pot propune ei pariurile.

In acest mod, un jucator poate efectiv prelua rolul casei de pariuri, iar experienta este una deosebita. Evident ca platforma are anumite comisioane din care castiga, dar conceptul revolutionar al bursei de pariuri ofera multor jucatori posibilitatea de a-si folosi intuitia si imaginatia, pentru a paria altfel decat in modul clasic.

Casele de pariuri clasice functioneaza propunand pariuri jucatorilor, oferind cote si acceptand pariurile acestora. Betting Exchange scoate din joc tocmai casa de pariuri si devine o piata libera a pariurilor intre jucatori. Platformele online de Betting Exchange au cunoscut un mare succes si au devenit rapid populare, pentru ca ofera o alternativa ingenioasa la pariurile clasice.

Pe platformele de Betting Exchange vei intalni doua tipuri de pariuri, care rezuma practic actiunea de schimb de pariuri intre jucatori:

Pariuri Back

Pariul back de pe orice platforma de Betting Exchange este identic cu pariul clasic, cel pe care il poti plasa la orice casa de pariuri online obisnuita. Practic, pariezi pe un anumit pronostic care trebuie sa se intample pentru ca pariul tau sa fie castigator.

Pariuri Lay

Pariul Lay la Betting Exchange inseamna ca mizezi pe faptul ca un anumit pronostic NU nu se va realiza. De exemplu, daca pariezi Lay pe victoria Real Madrid intr-un meci, atunci acest pariu va fi castigator daca Real Madrid pierde respectivul meci sau face egal.

Pariurile Lay sunt numite si pariuri contra. Spre deosebire de pariurile back (pro) acestea ofera ocazia parierii pe tot felul de pronosticuri unice, precum: un anumit scor corect nu iese castigator, un jucator nu primeste cartonas galben si multe alte combinatii posibile.

Este extrem de important sa stii ca in situatia pariurilor Lay jucatorul stabileste profitul pe care si-l doreste in urma pariului, daca acesta este castigator, iar miza pe care o pariaza va fi calculata automat de catre sistem in raport cu cotele.

Unde poti juca Betting Exchange online?

Platformele care ofera pariuri Back si Lay nu sunt foarte multe, desi popularitatea acestui gen de pariuri este in continua crestere. Cel mai cunoscut si apreciat operator de Betting Exchange pe plan mondial este Betfair, el fiind prezent acum si pe piata din Romania.

Astfel, romanii se pot distra acum legal si in siguranta la pariuri de tipul Betting Exchange deschizandu-si un cont pe site-ul Betfair si profitand de toate avantajele oferite de aceasta platforma licentiata ONJN.

Avantajele de a juca pariuri de tipul Betting Exchange

Cote mai bune decat cele clasice

Pariurile din cadrul platformelor de Betting Exchange ofera, de regula, cote mult mai bune decat agentiile de pariuri clasice. Aceste cote de la bursele de pariuri nu sunt impuse de catre agentie, ci sunt propuse direct de jucatori.

Mai mult decat atat, daca nu esti multumit de valoarea unei cote, poti propune tu o cota mai mare, insa pariul tau va fi plasat doar daca alt jucator iti va accepta cota.

Pariuri variate si atipice

Unul dintre principalele beneficii oferite de Betting Exchange este posibilitatea de a paria pe un rezultat care nu are loc, prin intermediul pariurilor Lay, despre care ti-am vorbit anterior. Un astfel de pariu este original si unic si nu exista la agentiile de pariuri obisnuite.

Profit garantat obtinut prin modificarea cotelor

Multi jucatori care au conturi pe platforme de Betting Exchange fac Trading, adica mai exact profita de variatiile cotelor.

Nu e nevoie nici macar sa castige din reusita pariurilor propuse, ci trebuie doar sa anticipeze directia in care vor fluctua cotele la un anumit pronostic pentru a face profit. Daca te pricepi la sport si poti anticipa destul de corect modul in care vor varia cotele, atunci trading-ul este o idee excelenta pe care merita sa o testezi.

Mize nelimitate

Spre deosebire de pariurile clasice, acolo unde casa de pariuri stabileste anumite limite de pariere, la Betting Exchange ai posibilitatea de a paria pe un eveniment orice suma doresti. Limita maxima este setata doar de volumul de bani care exista in acel moment pe piata meciului respectiv.

In concluzie, acest tip de pariere Betting Exchange este foarte captivant, interesant si profitabil. Daca deprinzi corect mecanismul acestui mod de pariere vei putea alege tot felul de combinatii care aduc in timp castiguri excelente. Experienta acumulata de-a lungul jocului te va ajuta sa poti face inclusiv trading si sa profiti de greselile altor jucatori de pe platforma.

Exit mobile version