Acasă Eveniment SAMSARI SI CURVE la IPJ Braila? IPJ Braila isi tine ascunse rufele...

SAMSARI SI CURVE la IPJ Braila? IPJ Braila isi tine ascunse rufele murdare

Suntem convinsi ca voi credeti, brailenii de rand, ca sansa voastra este ca autoritatile sa va faca dreptate. Prea putini dintre voi stiti ca sansa aceasta este foarte mica.

Spre exemplu, va prezentam doua cazuri semnalate de ziarul Infobraila. Primul este cazul unui comisar sef, samsar de masini, pe care IPJ Braila l-a cercetat de l-a rupt si a ajuns la concluzia ca nu a facut nimic, pana cand Infobraila a demonstrat contrariul. Astazi, asteptam, din nou, ca Militia Judeteana Braila sa ne spuna mai intai cat de prosti au fost, apoi ce masuri au luat, daca au luat. Al doilea caz este al unei sportive cu care IPJ s-a laudat, dar despre care noi am aflat ca, inainte de a aduce Militia Braila pe culmile performantei sportive, ea a performat la mosii si babele plini de bani din Zurich, Elvetia, data in gat de alta panarama implicata in pariurile din sport si incendierea masinilor celor care nu le duceau la bun sfarsit.

Citeste si Catalin Chivu, dovada vie a coruptiei brailene

Tribul lui Garcea din Ianca, vanatorul Mariusica Budu, nu a dat un raspuns pana acum si, tinand cont de performantele anterioare ale acestuia, nici nu credem ca este in stare sa o faca.

Citeste si SCHEMA / Chivu a dat 100 lei unui cersetor si a luat spaga a doua zi 1.000 / Vezi aici pana unde a ajuns

Ce incredere pot avea brailenii de rand intr-o institutie al carei sediu este in aer, dar nu se iau masuri, o institutie care se bate in instanta pentru a-si recupera chipurile, alte sedii.

Unde sa sune un amarat din Braila ca sa isi afle dreptatea? La unii care nu sunt in stare sa prinda un samsar de masini cu anunturile date pe net? La unii care recruteaza dintre rebuturile de la alte institutii de forta din Romania, sau de la unele care prestau, pe doi lei, pana nu de mult, in Tara Cantoanelor.

Citeste si EXCLUSIV / Chivu a condus baut in prima zi de sef al IPJ Braila

Daca asta este Militia Braila, atunci asteptam cu interes ca importanta acesteia sa creasca, asa cum s-a intamplat in ultimii ani dupa ce boss-ul IPJ Braila juca “nu te supara frate” cu interlopii braileni.

Din pacate, de aceasta data interlopii sunt in interiorul institutiei, nu in afara ei!

Citeste si EXCLUSIVITATE / Chivu a transformat biroul sefului IPJ in budoar

Exit mobile version