5.9 C
Brăila
marți, decembrie 6, 2022
AcasăAdministratieVampirii pot fi niste extraterestri

Vampirii pot fi niste extraterestri

Sa luam in considerare asemanarile si conexiunile dintre povestile cu vampiri din Evul Mediu est-european si intalnirile cu extraterestri din zilele noastre. Par sa existe destul de multe asemanari:

1) In primul rand, locatia: in ambele cazuri sunt situate departe de asezarile aglomerate si aproape exclusiv aceste intaniri cu vampiri / extraterestri au loc noaptea.

2) In al doilea rand, descrierea creaturilor: atat vampirii, cat si extraterestrii sunt palizi si au ochi mari si negri.

3) In al treilea rand, modalitatea de control: despre vampiri se spune ca pot controla mintea umana prin telepatie, la fel cum exista si in relatarile cu rapirile de extraterestri.

4) Apoi, s-a mai spus ca vampirii se pot materializa oriunde, la vointa; la fel, s-ar parea ca si extraterestrii ar fi capabili.

5) Vampirii sunt binecunoscuti pentru „sugerea” de sange din apropierea gatului subiectului „vampirizat”. Interesant e faptul ca si extraterestrii  ar fi efectuat experimente cu oamenii rapiti, luandu-le sange sau facandu-le alte analize.

Tinand cont de toate acestea, n-ar fi posibil ca vampirii sa nu fie altceva decat o forma de extraterestri?

Articolul precedentAnunt public
Articolul următorAnun public
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Most Popular

Comentarii recente