22.2 C
Brăila
marți, mai 30, 2023
AcasăEvenimentExclusiv / Gheorghe Bunea Stancu il cauta de spagi in buzunar pe...

Exclusiv / Gheorghe Bunea Stancu il cauta de spagi in buzunar pe Fanel Mihalcea

Mai multe filmari si inregistrari audio au intrat in posesia reporterilor nostri, unele dintre ele aratand cat de mare este intrepatrunderea dintre autoritatile locale si institutii de forta din Romania: Politie, Parchet, judecatori.

Era de-a dreptul amuzant sa-l vezi pe Fanel Mihalcea venind, vorba lui Alin Cristea, baut grav, la intalnirile cu Gheorghe Bunea Stancu. Sa-l vezi pe cel care inspira teama justitiei cum este buzunarit de unul ca Bunea Stancu, beat mort, nu este putin lucru.

Gheorghe Bunea Stancu chema pe cine voia si cand voia, la masa lui compusa din branza, ceapa si paine, plus cantitati impresionante de vin de la Curtea Regala. Unul dintre cei chemati la raport era Stefan Mihalcea, zis “nenea“, care nu isi permitea sa intarzie cand era solicitat. Atunci cand venea, asa cum arata si inregistrarile video, nu numai ca era un mielusel, ba chiar se conforma controlului corporal al lui Gheorghe Bunea Stancu, care sustinea ca il cauta de spagi, nu de microfoane“, a declarat pentru ziarul Infobraila fostul consilier in probleme de media al lui Gheorghe Bunea Stancu, Catalin Iordache.

Amuzant este ca, la controlul corporal instituit ad-hoc de Gheorghe Bunea Stancu, sareau milioanele din Fane Mihalcea cum sare acneea dintr-un adolescent ajuns la pubertate.

Atat Gheorghe Bunea Stancu cat si Fane Mihalcea erau atat de beti incat este greu de crezut ca ar fi putut conduce in siguranta pana acasa, dar inregistrarile video ale reporterului Infobraila arata ca acestia au avut noroc cu carul, pentru ca Dumnezeul betivilor i-a ajutat si nu au omorat pe nimeni in posibile accidente de masina, ca de restul nu avem nici probe, nici dovezi.

Maine, ziarul nostru va va povesti si despre aventurile lui Gheorghe Bunea Stancu cu cuplul celor mai tari justitiari braileni: Catalin si Cleo, si ei nelipsiti din trena jupanului Bunea Stancu.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente