25.1 C
Brăila
vineri, iunie 2, 2023
AcasăAdministratieOm cu aripi si cu ochi mari si rosii

Om cu aripi si cu ochi mari si rosii

Povestea de mai jos a avut loc in anul 1966.

Connie, o fata timida, sensibila, de 18 ani, se indrepta cu masina spre casa, la orele 10:30 dimineata. Trecand pe langa regiunea pustie din afara localitatii New Haven, West Virginia (SUA) vede deodata o imagine uriasa, colorata in gri. Avea forma unui barbat, dar era mult mai mare. Avea pe putin doi metri si era foarte lat in spate. Fata nu a fost atrasa atat de marimea lui cat de ochi, niste ochi mari, rotunzi, emanand o lumina rosie si uitandu-se fioros la ea, cu un efect hipnotizator nemaipomenit. Connie incetini masina, uitandu-se ingrozita la aparitia aceea. In acel moment, din spate ii aparu o pereche de aripi.

Desfacute, sa tot fi avut vreo trei metri. Era insa clar ca nu putea fi vorba de o pasare obisnuita, ci mai degraba ceva ca un om care isi lua incet zborul de la pamant, drept in sus, ca un elicopter si fara sa scoata un sunet. Aripile nu ii falfaiau, ci ramaneau perfect intinse, in timp ce se apropia de masina lui Connie, cu ochii aceia oribili fixati asupra ei. Apoi aluneca usor, exagerat de aproape pe deasupra capotei, pe cand fata apasa pe accelerator, cuprinsa de cea mai teribila groaza din viata ei: in iarna aceea, peste o suta de localnici au vazut aceasta faptura bizara! Dupa intamplarea sa, Connie a suferit vreo doua saptamani cu ochii. Un fel de conjunctivita, caci ochii i s-au inrosit si s-au umflat grav, avand un aspect apos toata perioada cat a fost bolnava.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente