15.7 C
Brăila
vineri, iunie 9, 2023
AcasăAdministratieZeii-reptilieni au existat in trecut

Zeii-reptilieni au existat in trecut

In cartea sa, Reptile veninoase, autorul Sherman A. Minton Jr., un expert in biologia reptiliana si amfibiana, dezvaluie anumite date stiintifice ciudate in legatura cu reptilele. Aceste date includ urmatoarele:
* Toate reptilele au solzi;
* Toate au sange rece;
* Toate depun oua;
* Toate reptilele cu membre bine dezvoltate au degete cu gheare;
* Exista soparle cu corpuri lungite, ca de sarpe, un fel de „veriga lipsa” intre soparle si serpi;
* Dovada moderna indicafaptul ca toti serpii din vremea noastra au posedat odata membre care s-au atrofiat datorita nefolosirii, poate din cauza ca au devenit creaturi acvatice sau semiacvatice;
* Reptilele cu membre dezvoltate traiesc, de obicei, sub pamant.

In Reptile veninoase se mai spune astfel: „… Cobrele (conform legendei) sunt descendente ale poporului Naga, zeii-reptilieni ai Bharatului, sau vechea Indie. Slujirea acestora a fost datata in vremurile dravidiene preistorice, inainte de invazia ariana asupra subcontinentului, aproximativ in anul 1600 i.Hr. Puterea poporului naga de a cauza vatamari corporale disproportionate sau moarte aproape instantanee este explicata in Vedele hinduse ca o paralela la energia creatoare sau cea a focului”. Cartea continua prin relatarea faptului ca poporul naga a aparut, se spune, la nasterea lui Guatama Siddharta, care mai tarziu a devenit „Buddha”.

Observati faptul ca „Sarpele” a jucat, de asemenea, un rol important in legendele formate in jurul unei alte figuri religioase hinduse, si anume „Krisna”. Stravechea „fantana” Sheshna din Benares, India, se spune ca ar fi locul traditional unde a fost scris ghidul clasic al invataceilor yoghini, Aforismele lui Patanjali despre yoga. Aceasta „fantana” se spune ca ar fi o intrare intr-unui din salasurile subpamantene ale nagasilor. Slujitorii „Mielului” propovaduiesc faptul ca toti oamenii sunt egali sub Dumnezeu, in timp ce „Sarpele”, sau „Bestia”, proclama ca anumiti oameni sunt mai „sfinti” (zei) decat altii, de aici rezultand atrocitati ingrozitoare. Observati ca acelasi model al inselaciunii pe care il intalnim in aceasta situatie este, in aparenta, asemanator cu cel ce a fost folosit impotriva Evei, dupa cum se noteaza in capitolul 3 al Facerii. Satana i-a inspirat pe acesti hindusi derutati (urmasi ai Evei) prin doctrinele hulitoare bazate pe minciuna.

„Voi toti veti fi precum zeii”, invatatura aflata la baza yoga; si anume, ca prin captarea asa-numitei „forte universale”, sau „forta sarpelui (Kundalini)”, se pot obtine puteri supranaturale si astfel sa devii un „zeu”. O astfel de practica oculta a fost folosita de Adolf Hitler si de ocultistii teozofici, rosicrucieni, iezuiti etc. care il inconjurau, dar in loc sa capteze „forta universala” mitica, ei s-au indeletnicit cu puteri demonice, ce se ascundeau in spatele fatadei amagitoare a acestei „forte” panteistice. Cum se pot explica altfel atrocitatiile ingrozitoare comise de nazisti in cel de-al Doilea Razboi Mondial? S-ar putea sa existe indicii ale faptului ca societatile oculte ale lui Hitler erau in legatura cu acest popor reptilian.

Printre acestea ar fi faptul ca Hitler insusi citise cartea Rasa care vine, scrisa de marele maestru rosicrucian Bulwer Lytton, care descrie o rasa subterana ce a captat o presupusa forta numita „vrii”, identica „forta sarpelui (Kundalini)”. Apoi, Hitler a organizat numeroase expeditii secrete in vederea explorarii minelor si pesterilor din diverse parti ale lumii.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente