7.9 C
Brăila
sâmbătă, decembrie 10, 2022
AcasăAdministratieConexiunea nazistilor cu Tibetul

Conexiunea nazistilor cu Tibetul

Inainte de cel de-al doilea razboi mondial, precum si in timpul razboiului, nazistii au cheltuit o serie de resurse pentru a stabili originile rasei lor dragi, rasa ariana. Instituţia fondata pentru a duce la capat aceasta sarcina, dar si alte studii oculte si ezoterice, a fost Ahnenerbe, organizaţie creata de Heinrich Himmler in 1935. Ahnenerbe a condus o serie de studii arheologice si culturale intr-o serie de ţari si teritorii ca Suedia, Finlanda, Iraq, Antarctica, Polonia si Tibet.

Povestea oficiala a celor 3 expediţii din Tibet a fost aceea de investigare a mitului conform caruia rasa ariana ar fi cucerit o mare parte din Asia si Himalaya in urma cu mii de ani in urma. Unii cred totusi ca Himmler si echipa sa ar fi cautat Shambala, un taram mitic situat in Himalaya. Exista insa dovezi ca nazistii au descoperit ceva. Dupa caderea Berlinului, soldaţii sovietici au gasit sute de calugari budisti, imbracaţi in uniforme SS, care se pare ca s-au sinucis in masa. Niciunul din aceste trupuri n-au fost capabile sa fie identificate, astfel ca a ramas un mare mister cum au ajuns ei acolo, cine erau si ce faceau.

Nazistii au gasit timpul si fondurile necesare pentru a transporta transmiţatoare catre cele mai indepartate locuri din Himalaya, in scopul menţinerii unui contact radio constant, lucru care a alimentat teza conform careia nazistii au descoperit ceva foarte important in Tibet, sau, cel puţin se aflau in direcţia cea buna.

In anii 30, un academician german, pe nume Theodore Illion, in opera sa” Intuneric asupra Tibetului descria faptul cum a descoperit o gaura in pamantul Tibetului si, dupa ce-a intrat in ea, a descoperit un oras subteran de calugari. El spunea ca acestia ar fi „yogini negri”, ce urmareau sa controleze lumea prin proiecţie astrala si telepatie. Illion s-a inspaimantat atunci cand mancarea care i s-a dat de catre calugarii negri ar fi fost mancare umana! El ar fi reusit sa scape, si, desi a fost urmarit de calugari prin Tibet, a reusit sa ajunga in Germania, ţara sa natala.

Se spune ca Hitler, la un an de la publicarea acestei lucrari (in 1937), si-ar fi trimis cercetatorii sai din ocultism in zona descrisa de Illion. Hitler ar fi urmarit sa realizeze un contact cu acesti calugari-vrajitori. Nu se stie care a fost rezultatul, dar cu siguranţa acesta ramane un mister inca nedescoperit…

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Most Popular

Comentarii recente