15.7 C
Brăila
vineri, iunie 9, 2023
AcasăEvenimentErou / Gheorghe Bunea Stancu s-a opus ca Padurea Stejaru sa devina...

Erou / Gheorghe Bunea Stancu s-a opus ca Padurea Stejaru sa devina cartier rezidential

Crema, frisca si smantana din Braila a dorit sa se imbogateasca pe seama faptului ca Padurea Stejaru ar putea deveni cartier rezidential. Pentru ca atat Gheorghe Bunea Stancu cat si Marian Dragomir, aflat intr-o pozitie de decizie in acel moment, au refuzat acest lucru, Padurea a ramas la locul ei.

Va povesteam, zilele trecute, ca maimutoiul sef al procurorilor braileni, Fanel Mihalcea, venea des la Gheorghe Bunea Stancu. Dincolo de faptul ca Bunea Stancu il controla la misto de spagi, el a dezvaluit de ce il cauta pe Mihalcea: “vrea sa ma faca sa fiu de acord cu constructiile la Padurea Lacu Sarat, dar eu nu vreau“.

Este bine de stiut ca, atat sefii institutiilor de Forta cat si papagali ca Alexandru Danaila, aciuat langa miliardari de carton din Braila, faceau presiuni sa dea posibilitatea ca Padurea sa dispara si vilele sa apara.

Gheorghe Bunea Stancu apare in inregistrarile “regelui” inregistrarilor, Catalin Iordache, cum povesteste despre aceste manevre.

Stiu ca Bunea Stancu era supus unor presiuni enorme pentru a influenta autoritatile locale in aceasta disputa teritoriala. La fel de bine stiu ca Bunea Stancu a refuzat sistematic sa le ofere sprijin. Acesta poate fi unul dintre motivele pentru care Gheorghe Bunea Stancu a facut puscarie“, a declarat in exclusivitate pentru Infobraila, Catalin Iordache, cel care se ocupa, la acea vreme, de imaginea lui Gheorghe Bunea Stancu.

Suntem convinsi ca autoritatile importante din Braila nu vor lua nicio masura, asa cum nu au luat in niciun caz derulat de-a lungul ultimilor ani.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente