28.3 C
Brăila
vineri, iunie 2, 2023
AcasăPublicitateAnunt public

Anunt public

PREPDRO FARM S.R.L. anunta publicul interesat asupra luarii de catre APM Braila a deciziei etapei de incadrare in procedura de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul “CONSTRUIRE HALE DEPOZITARE SI COMERCIALE SI IMPREJMUIRE”, propus a fi amplasat in judetul Braila, municipiul Braila,  T45 P323/1 Perimetrul II LOT 2 – T45 P323/1 Perimetrul II LOT 3 – T45 P323-1 Perimetrul II LOT IV; proiectul propus nu se supune evaluarii impactului asupra mediului.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Braila din mun. Braila, bulevardul Independentei nr. 16, bloc B5, in zilele lucratoare intre orele 9.00 – 13.00, precum si la urmatoarea adresa de internet: www.apmbr.anpm.ro, secțiunea Reglementari/Avizul de mediu/Drafturi acte de reglementare.

Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a Agentiei pentru Protectia Mediului Braila.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente